Foto: YT Screenshot
Свет

(ВИДЕО) ГРАД ДИВОВА ОТКРИВЕН У ШУМАМА ЕКВАДОРА: Величина његових становника није највећа ТАЈНА коју је крио

Откриће “изгубљеног града дивова” у Еквадору једно је од најважнијих археолошких открића 21. века. Древне легенде у Еквадору говоре о времену када су дивови ходали Земљом те када су та бића створила огромне мегалитске градове које је природа прогутала хиљадама година касније.

Чак и пре но што је откривен древни мегалитски град, многе локалне легенде говориле су о времену када су невероватна гигантска бића живела у удаљеном подручје Еквадора.

(ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО! РАСКРИНКАНА НАТО ВОЈНА ТАЈНА: Србин упао на сервер и скинуо 441 фотографију која сведочи о ЗВЕРСТВИМА АЛИЈАНСЕ! Никад виђене фотке, цела Србија кроз нишан непријатељских ЛОВАЦА!

По њима су џинови створили мегалитске локалитете, а овај древни град само је један од многих који се наводно налазе на том подручју. Да би пронашли изгубљени град џинова, група истраживача удружила се с локалним становништвом које је било дубоко уверено да је овај древни град заиста постојао.

Када су истраживачи стигли у изгубљени град дивова, открили су низ мегалитских структура, од којих је највећа био висока и широка 80 метара под неправилним углом.

ТЕЛА ШЕСТ СРПСКИХ ХЕРОЈА И ДАЉЕ ТРУЛЕ НА КОШАРАМА: Нико не сме да дође по њих због страшног разлога!

Масивна пирамидална конструкција направљена од огромних камених громада има масу од најмање две тоне. На врху пирамиде налази се раван, полиран камен за који се верује да је коришћен за церемонијални или жртвени штанд.

Изгледа као поплочани зид, древна улицу или плажа под углом од 60 степени, попут крова велике структуре, рекао је француско-амерички археолог Беноа Давернил.

НАТО ДОВЛАЧИ ВОЈСКУ НА ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ – СПРЕМА „ОДЛУЧАН УДАР“: Велики маневри Алијансе, за шта се вежба толика армада?!

Многи камени били су савршено поравнати, имали су оштре ивице те су изгледали као да су их обликовале људске руке.

Према групи истраживача који су открили загонетну гигантску пирамиду, тело структуре очигледно је било покривено лишајевима, иако су преостале видљиве громаде откриле дебели слој “непробојног” материјала који је држао камење заједно. Многи верују да је тај мистериозни материјал доказ “бетонског” материјала који се користи у Средњој Америци.

(ВИДЕО) МРАЧНА ТАЈНА КОЈУ СУ ЗАТРПАЛИ! Испод Нотр Дама крије се запрепашћујуће откриће

Међутим, структуре пронађене у граду џинова нису биле најимпресивнија открића. Према археолозима, најзначајнија открића јесу превелики и чудни алати. Сама величина алата немогућа је за људску употребу. Према Брусу Фентому, писцу, истраживачу и члану тима који је пронашао овај претпостављени град дивова, ово је крајњи доказ који доказује да су дивови насељавали Земљу у далекој прошлости.

(ФОТО) ДОК ЈЕ ГОРЕО НОТР ДАМ УКАЗАО ЈОЈ СЕ ШОКАНТАН ПРИЗОР: Девојка је била запањена, мислила је да је ум вара, погледајте фотографију и реците шта видите!

Ипак, научници сматрају да град не постоји. Године 2013. еквадорско је министарство културе послало своје представнике да истраже изгубљени град дивова, али закључили су да пирамида није ништа друго до природна формација.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ЈЕЗИВИ СНИМАК ПЉАЧКЕ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Улази маскиран у продавницу, крије се од камера, а онда вади ОГРОМАН НОЖ, ставља га жени под грло и прети да ће је ЗАКЛАТИ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бројне европске земље покушале да блокирају нове санкције Русији

НАТО ХОЋЕ ДА СТАВИ ТАЧКУ НА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, зато по сваку цену гура БиХ у своје окриље!

Ухваћен најмоћнији члан албанске нарко-мафије из Великог Трновца, највећег легла дроге у Србији: У сваком тренутку у овом селу има око 2 тоне наркотика

Крв на фармеркама решава злочин: Лидијин блиски пријатељ је свирепо убијен, а њу опет воде на суд!

СПАСИБА ЛАВРОВ! МОСКВА НИКАД ЈАСНИЈА: ПРЕСТАНИТЕ ДА ‘КИЊИТЕ’ СРБИЈУ, Западу нећемо дозволити да сруши мисију УН на КИМ!

Курир.рс/Дневно.хр

Оставите коментар