Printscreen YT
Избори Република Српска Регион

(ВИДЕО) Говедарицу и Иванића СТРАНИ МЕНТОРИ УБЕДИЛИ У ИЗБОРНУ ПОБЕДУ!

Политички аналитичар Рајко Васић рекао је у Јутарњем дневнику телевизије РТРС да су општи избори у БиХ били регуларни, демократски и коректни и да су оспоравања изборних резултата апсолутно бесмислена.

Васић је рекао да су изборне прогнозе указивале на овакве резултате, који су производ једног процеса који се протекле четири године одвијао у Републици Српској.

ПУКЛА НАЈНОВИЈА БРУКА! Јелена Милић изговорила скандалозну ствар за Русију и Путина

Говорећи о опозиционим оспоравањима изборних резултата и неприхватању пораза, Васић је рекао да опозиција у Српској наставља политику девастације Народне скупштине и парламентарне демократије.

ТЕШКА ИСПОВЕСТ ИГОРА ЈУРИЋА: Питао сам се да ли је неко малтретира, да ли се плаши, да ли је гладна, а она је већ била мртва…

– Опозициони политичари који не прихватају мандате показали су да не признају парламентарну демократију. То су показали и блокадном рада НСРС и подршком анрахији на Тргу, која је захтевала неодржавање избора – истакао је он.

ХОРОР У ОРАШЈУ! Полицајац (50) сексуално искористио СЕДМОГОДИШЊУ ПАСТОРКУ!

Васић је нагласио да опозиција тиме покушава да наметне други сиситем, али да им за то недостаје подршка бирача и подршка за масовне протесте који би ту анархију учинили конкретном.

Он је рекао да су Вукоту Говедарицу и Младена Иванића страни ментору убедили у изборну победу.

ОДНЕО ЈЕ КЕСУ СА ОШИШАНОМ КОСОМ ИЗ КОНТЕЈНЕРА! А ОНДА ЈЕ СТИГЛА МИСТЕРИОЗНА ПОРУКА НА ВАЈБЕРУ! Фризерка открила како је малчански силоватељ који шиша своје жртве прогањао жене

– Говедарица сада извргава руглу себе и своје бираче и цели систем гласања и парламентарну демократију у Републици Српској. Он је некапацитиран за дужности које је добио – председника СДС-а и кандидата за председника Републике Српске. Он на овај начин руши свој интегритет и рејтинг и отежава СДС-у оцену избора и решење ситуације у којој се налази – истакао је Васић.

ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА КОД ЖАБАРА Ћерка монструм признала да је убила мајку, жали што јој није „још нешто“ урадила! Позлиће вам када видите шта

Говорећи о изјави одлазећег српског члана Преседништва БиХ за НИН-у, да су углавном људи из сеоских средина гласали за кандидате СНСД-а, Васић је рекао да Иванић живи ,,у неком свом елитизму, као неко ко не зависи од бирача“.

– Он никад није зависио од бирача и никад код бирача није успео ништа да уради у својој каријери. Увек је то постизао стицајем околности и неком другом комбинацијом, као што је прошли пут било бошњачко гласање – истакао је он и додао да је Иванић на тај начин показао да понижава и дели бираче, што је недопустиво.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИВИЦА ДАЧИЋ: Ко изгуби од мене, нека се опрости од фотеље!

Амерички лист: Вашингтон изгубио у Сирији

Кенгур оборио мушкарца на земљу, а његовој жени поломио ребра: Брачни пар једва преживео

РУСКИ ВОЈНИ СТРУЧЊАК ОТКРИВА: Ево како Американци могу да униште С-300, али то изгледа лако само на папиру

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ КОНАЧНИ ДОКАЗ ЛУДИЛА! Трамп директно оптужио Путина за убиства и тровања, ПА ПРИЗНАО ДА АМЕРИКА ШАЉЕ ОРУЖЈЕ УКРАЈИНИ!

РТРС

Оставите коментар