Политика Србија

(ВИДЕО) ГОЈКОВИЋ О БЛОКАДИ УЛИЦА: Тукли су и полицајца, малтретирали патријарха – то је линчовање целе Србије!

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије истакла је да опозиција покушава да направи привид хаоса, да то не може да се ради у једној демократској држави, као и да се власт преузима на изборима, који су показали шта грађани мисле о њим.

ПЕДОФИЛ С АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ СЕ ЦЕРИО ПОЛИЦИЈИ У ЛИЦЕ: Не можете ми ништа, ДЕВОЈЧИЦЕ СУ ХТЕЛЕ СЕКС!

Поводом протеста, наводно због цене горива, за које се испоставило да су политички, Гојковић је рекла да јој је одмах било јасно о чему се ради и да се код нас мало-мало десе некакви мали, „спонтани“ протести на неку тему, што, како каже, вероватно треба да у будућности, када одлуче поједини политички лидери, као што су Јанковић, Јеремић, Ђилас и Обрадовић, који је ту неизбежан фактор, да кулминира.

– На фотографијама се види како изгледају протести. Они окупе око пет, шест својих активиста који блокирају саобраћај тако што не дају другима, који не учествују у тим протестима да пролазе. Узимају их као привремене таоце и онда објављују фотографије како хиљаде и стотине људи учествују, што никако није истина – истакла је Гојковић.

ТРАМП ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Де Нира су много ударали у главу, па је постао глуп!

Она је нагласила да су људи који су насилно блокирани огорчени и да желе да иду својим путем, обављају своје послове.

– Они покушавају да направе хаос у држави, привид хаоса и да тако, ваљда, са улице преузму власт. То не може у једној демократској држави која жели да постане чланица Европске уније, која је добро уређена. Власт се преузима на изборима – нагласила је Гојковић.

Како каже, блокирани људи су као таоци, натерани да учествују у њиховом политичком хиру, који исказује сву политичку немоћ.

– Имали смо изборе у Београду, па сте видели шта грађани главног града наше државе мисле о Ђиласу, Јеремићу и Бошку Обрадовићу, који ни цензус није прешао. Видела сам да су јуче брутално претукли човека, најежила сам се од могућности да ако се са неким политички не слажем, да ће неко да ме туче, пребије, да ми украде ташну – рекла је Гојковић.

Она додаје да Ђиласа познаје читав Београд и читава Србија, а да Јанковића знамо као заштитника грађана који сада подржава да исте те грађане његови истомишљеници пребијају по улицама.

– Тукли су и полицајца. Патријарх није могао да прође. То је линчовање и малтретирање читаве Србије – закључила је Гојковић.

(ВИДЕО) ЛУНА ФИЗИЧКИ НАСРНУЛА НА СЛОБУ! БИВШЕ ЉУБАВНИКЕ РАСТАВЉАЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Нека се носи, КЛОШАРКА ЈЕДНА СМРДЉИВА!

О случају посланика Омеровића
Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, након извештаја немачке полиције који је стигао у српски парламент, о томе да ли је посланик СДПС-а Мехо Омеровић крао козметичке производе у фри шопу на франкфуртском аеродрому или је само имао лошу срећу због стомачних тегоба које су га задесиле током куповине, рекла је да је то један немио догађај који је бацио сенку на рад и углед посланика нашег парламента.

– Моја је дужност да се посветим томе и да покушам да дођем до истине. Морам да кажем да посланик Мехо Омеровић, осим ових медијских написа, изјава, никада није дошао код мене, као председника парламента, да поразговарамо о том случају, да евентуално демантује оно о чему се у јавности да разговара – казала је Гојковић.

Како додаје, због наше јавности и парламента покушала је да добије званичан извештај о томе шта се десило на франкфуртском аеродрому.

– Он носи ознаку поверљивости, тако да са тим не могу да изађем у јавност, али оно што могу да кажем је да је заиста дошло до овог догађаја, да је он приведен од стране полицијског радника у фри шопу, да да изјаву, а он се позвао на свој дипломатски имунитет, односно дао је пасош који поседује и због тога је пуштен након доласка нашег конзула на аеродром, који је потврдио његов идентитет – објаснила је Гојковић.

Она је рекла да пред полицијом на аеродрому Омеровић није рекао оно што је код нас предочио јавности и да се само позвао на дипломатски имунитет.

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ПОКОСИО ДЕЦУ НА ДИВЧИБАРАМА И УБИО МАЛОГ АЛЕКСУ на задњем седишту ВОЗИО СВОЈЕ ДЕТЕ?!

– Он је то прећутао нашој делегацији. Сви заједно смо сазнали шта се десило само путем медија који су на свој начин то сазнали и објавили. Да ли ће он бити процесуиран у Немачкој или не, зависи од тога како они посматрају тај дипломатски имунитет. Мени је из тог извештаја потпуно јасно шта се десило – нагласила је Гојковић.

– Морам да кажем по први пут, да посланик Мехо Омеровић није нашао за сходно да дође код председника парламента да поразговарамо о том случају, што је политички некоректно – истакла је Гојковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ријад против Дохе: Хоће ли руски „Тријумф“ додатно загрејати Блиски исток

НА СНАЗИ НАРАНЏАСТИ МЕТЕОАЛАРМ Данас СРБИЈУ очекује ВРЕМЕНСКИ ХАОС!

Додик упутио честитку поводом 12. јуна – Националног дана Русије

Извор: pink.rs/ informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon