Tanjug/AP
Европа Свет

(ВИДЕО/ФОТО) ПОТРЕСНЕ ИСПОВЕСТИ ПРЕЖИВЕЛИХ У ГРЧКОЈ: Људи горели загрљени у колима, мајка с децом у наручју боса трчала по ватри до мора!

Становници регије Атика, у којој је дошло до страшних пожара, описали су како су босоноги и у доњем рубљу бежали од ватрене стихије која је гутала све пред собом у овом делу Грчке. Иза њих је остао само пепео,али и језиве слике деце и људи који су горели од главе до пете и којима није било спаса.

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

Грчки сајт „Прототема“ објавио је језива сведочења преживелих из места Неу Вуја. Поред тога што су у пожару изгубили све што су имали, остали без домова, гледали су како људи умиру пред њиховим очима док су покушавали да побегну од бесне ватре.

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, 24 July 2018

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

Они који су имали среће да преживе, међу којима је пуно старијих људи, побегли су у последњем тренутку на сигурно. Мајке су са децом у рукама трчале према плажи, у нади да ће тамо пронаћи скровиште од пламена.

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, 24 July 2018

Неки су успели да преживе, а неки не.

Једна мештанка никада неће заборавити слику девојчице која је горела пред њеним очима.

ЗАШТО СУ МАРЈАНОВИЋИ ГАСИЛИ ТЕЛЕФОНЕ? Ово су највеће мистерије убиства певачице

– Чула сам некога како виче „упомоћ“, окренула сам се и видела девојчицу од 15 година како цела гори! Трчала је према мору и скочила са висине од 15 метара како би се спасила. Нажалост, није успела. Видела сам само дим који је прекрио небо иза ње – описала је она.

Када је видела да се ватра приближава њиховој кући, једна мајка зграбила је двоје деце од три и шест година, и само у спаваћици и папучама трчала према плажи.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

– Док их је носила у рукама, ишла је преко ватре и пепела, док су јој ноге гореле. Успела је да стигне до воде и угаси ватру са ногу, све време држећи децу чврство у рукама како не би упали у море – испричала је једна од преживелих.

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ САЖАЛИЛА НАД СУДБИНОМ МИЛАНА ЈЕР НЕМА НИКОГА: Студент објавио нову слику и назвао њега БРАТОМ!

Tanjug/AP

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

Људи тражили спас у мору

Грчки сајт Прототема преноси како је хиљаде људи побегло у луку од пожара, где су чекали помоћ дуже од два сата. Када је помоћ најзад стигла око 2 сата после поноћи, већ је било касно…

Волонтер Никос Манесис видео је страшну сцену у којој су људи горели заглављени у колима а једино што им је преостало било је да се загрле.

Погледајте видео:

Овако нас ТАЈНЕ СЛУЖБЕ гледају и прате све време!

Κινέτα 23/07/2018

Βίντεο από την Εθνική Οδό στο ύψος της Κινέτας, του Γιάννη Λαμπρόπουλου. Αποφύγετε να κινηθείτε προς την περιοχή.

Posted by Meteo Gr on Monday, 23 July 2018

Извор: informer.rs

Оставите коментар