Србија Хроника

(ВИДЕО/ФОТО) ОВАКО ХАПСИ СРПСКА ПОЛИЦИЈА, ВЕЛИКА АКЦИЈА У ВИШЕ ГРАДОВА СРБИЈЕ: Боси и у гаћама привођени у станицу, 41 пао због дроге, заплењене велике количине наркотика

БЕОГРАД - Припадници МУП Србије ухапсили су у више одвојених акција и у више градова, 41 особу због производње и продаје дроге и запленили велике количине различитих наркотика.

ОВО ЈЕ ТРОВАЧИЦА ИЗ СМЕДЕРЕВА: Из освете хтела да побије целу фирму!? Остатак живота би могла да проведе иза решетака

У тим акцијама је одузето око 126 килограма марихуане, више од 250 грама хероина, 44 грама кокаина, 490 грама амфетамина, 36 грама хашиша, 732 таблете екстазија и више од 1.000 разних таблета. На територији Београда и Јагодине откривене су две лабораторије за узгој марихуане у вештачким условима и неопходна пратећа опрема.

МУП је саопштио да су полицајци у Београду открили лабораторију за узгој марихуане у вештачким условима и запленила око 90 килограма сирове марихуане и ухапсили Ђ.М. (27) и Д.Г. (25), због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и ставлЈање у промет опојних дрога.

(ВИДЕО) КАКВА ЗВЕР! Федору је требало само 48 секунди да уништи противника! НОКАУТ ИЗ ПАКЛА!

MUP Srbije

Обреновац

Полиција је у лабораторији, која се налазила у викендици у место Дражевац, код Обреновца, запленила 277 стаблЈика марихуане висине од 140 и 60 сантиметара и једну електронску вагицу за прецизно мерење са траговима дроге.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Јагодина

Полиција у Јагодини је открила лабораторију за узгој марихуане у вештачким условима, запленила око 15 килограма сирове марихуане и ухапсили Ж.П. (38).

ОВО ЈЕ СВЕТ ЧЕКАО! ОГЛАСИО СЕ КИМ: Лидер Северне Кореје шокирао планету овим речима!

Претресом стана и других просторија које Ж.П. пронађена је лабораторија у којој су се налазиле 23 биљке, висине од 20 сантиметара до два метра, док је у помоћном објекту породичног домаћинства пронађена и тегла са сасушеном марихуаном.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога бити приведен вишем јавном тужиоцу у Јагодини.

MUP Srbije

Панчево

Припадници МУП-а у Панчеву запленили су више од два килограма марихуане, 353 комада екстазија , око 90 грама амфетамина и мању количину хашиша и кокаина. Због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшен је М.Н. (27).

Полиција је приликом претреса стана осим наркотика, код осумњиченог пронашла и два пиштоља, због чега му се на терет ставља и кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

УЖИЧАНКА НИЈЕ НИ СЛУТИЛА ДА ЈЕ ЧЛАН ПИНК ПАНТЕРА: Из раскоши и злата бачена је у ПАКАО ГРЧКИХ ТАМНИЦА! Није учинила кривично дело, али је због дружења са КРИМИНАЛЦЕМ уништила живот!

Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен Вишем јавном тужилаштву у Панчеву.

Полиција је у Смедереву ухапсила М.Ј. (29), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

MUP Srbije

Полиција је приликом претреса куће осумњиченог пронашла и запленила око два килограма марихуане марихуане, 23 грама кокаина, 81 грам амфетамина и електронску вагицу за прецизно мерење.

Полиција је од осумњиченог запленила и око 371.000 динара, 700 евра, 560 долара и 20 швајцарских франака, за које се сумња да су стечени продајом опојних дрога. Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

(ВИДЕО) БИВШИ ПИЛОТ ЦИА: На Месецу живи 250 милиона становника, а на Земљу шаљу људе по казни!

Припадници МУП-а у Сремској Митровици ухапсили су Н.Ђ. (1996) и Д.Р. (19), због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса викендице осумњиченог Н.Ђ. у дворишту пронашла око пола килограма марихуане и две дигиталне вагице за прецизно мерење.

Полиција је у Кикинди ухапсила И.П.Б. (45), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиције је приликом претреса стана осумњиченог у Ади пронашла и запленила 170

грама осушене и једну стабл?ику марихуане, као и 61 саксију у којима се налазило 47 изниклих биљака марихуане дужине до 10 сантиметара.

Заплењено је у Врању око 13,5 килограма марихуане спаковане у 22 пакета.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојне дроге, полиција је поднела кривичну пријаву против Ш.С. (29) и И.М. (29), који се већ налазе у притвору, због истог кривичног дела када им је одузето 7,7 килограма марихуане.

У Београду је ухапшен Г.К. (30) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Приликом претреса пословног простора, који Г.К. користи, пронађено је и одузето 567 грама марихуане спаковане у једну већу ПВЦ кесу, пет ПВЦ пакетића и две тегле, док је у још две кесе пронађено 35 грама амфетамина.

Нови Сад

У Новом Саду је ухапшен Г.Г. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Приликом претреса стана и других просторија које користи осумњичени пронађено је и одузето 108 грама хероина.

Панчево

У Панчеву је полиција ухапсила Н.Т. (51) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Приликом претреса стана код њега је пронађено и одузето 287,53 грама марихуане.

MUP Srbije

Пирот

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пироту ухапсили су Ј.В. (59), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је прилико претреса стана осумњиченог пронашла и запленила око 300 грама марихуане.

Београд

Припадници полиције су у Београду ухапсили су М.М. (33), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је приликом претреса стана осумњиченог пронашла 200 грама марихуане спаковане у три пакета и две електричне вагице за прецизно мерење. Полиција је запленила око 50 грама хероина спакованог у 55 пакетића и ухапсили две особе.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су Г.Ђ. (26) и Д.А. (23). У Београду су полицајци запленили око 130 грама марихуане и мању количину кокаина и ухапсили две особе. Због постојања сумње да су починили кривично неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су С.Б. (37) и Б.М. (26).

У Београду је ухапшен Б.С. (39), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Приликом претреса стана осумњиченог полиције је пронашла и запленила око 23 грама хероина, као и мању количину амфетамина и марихуане.

(ВИДЕО) ЗАДРУГАРКИНА МАЈКА ГА ПРЕД САМУ СМРТ УБЕДИЛА ДА КАЖЕ ИСТИНУ? Ове речи Кијиног оца подигле су јавност НА НОГЕ!

Бор

Припадници МУП-а у Бору ухапсили су В.Ч. (44), због постојња основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је приликом претреса стана осумњиченог пронашла и запленила око 400 грама марихуане и дигиталну вагица за прецизно мерење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕУ спрема „троструки удар“ на Америку

(ВИДЕО) МАТИЈА У СВОМ СТИЛУ О СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ: „Што вековима није могло силом, у наше време је могло са Милом“

ВЕЛИКИ ПОДУХВАТ КИНЕ: Промениће климу на планети

НОВА ДРАМА НА НЕБУ ИЗНАД БЕОГРАДА: Путнику позлило на лету из Истанбула за Франкфурт, турски ербас ванредно слетео на БГ аеродром!

Извор: Kurir.rs/Beta

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun