Хроника

НОВА СЕРИЈА ХАПШЕЊА „АРЕС 3“: Ево ко је ухапшен и ШТА ЈЕ СВЕ ПОЛИЦИЈА ЗАПЛЕНИЛА! (ФОТО, ВИДЕО)

У наставку акције "Арес" - "Арес 3", припадници Министарства унутрашњих послова у сарадњи са надлежним тужилаштвима, Безбедносно-информативном агенцијом (БИА), Пореском управом и другим државним органима ухапсили су 251. особу осумњичену за различита кривична дела. Одузето је 66 пушака, од чега две аутоматске, 44 пиштоља, шест бомби, више килограма експлозивних материја и више хиљада комада муниције.

Припадници МУП-а су у претходних пет дана наставили са активностима на сузбијању општег криминалитета на територији читаве Србије, саопштио је МУП.

„Даноноћним радом полиција је склонила са улица значајну количину оружја. У овој акцији одузето је 66 пушка, од чега две аутоматске, 44 пиштоља, међу којима и два аутоматска, шест бомби, више килограма експлозивних материја и више хиљада комада муниције“, рекао је Небојша Стефановић.

МУП

Министар Стефановић је истакао да је на територији општине Зајечар пронађена и комплетна илегална радионица за израду ватреног оружја и муниције.

МУП

Министар унутрашњих послова је навео да је и овом акцијом послата јасна порука да за полицију нема недодирљивих и заштићених.

„Полиција наставља са активностима на сузбијању криминалитета и нећемо стати све док постоји иједан човек који се бави криминалом и који сматра да на такав начин може да угрожава безбедност грађана Србије“, поручио је Стефановић.

МУП
МУП

 

МУП
МУП
МУП

Овде можете погледати списак ухапшених по градовима

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВАКО ЈЕ ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ЧИСТИЛА ГРАДСКУ КАСУ: Градска чистоћа оштећена за више од 100 милиона динара?!

ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА: Довели дете у мајици ,,Велике Албаније“ на лечење у нишкој болници

Министар Вулин у Израелу, потписан споразум о војној сарадњи

 

Извор: РТС, МУП, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu