Printscreen
Русија Свет

(ВИДЕО) ФИЛМСКА ОТМИЦА РУСКОГ БИЗНИСМЕНА: Отмичари су га увукли у ауто, а онда је дошло до шокантног обрта! Све се догодило као у акционом филму!

Руски бизнисмен ког је отело троје људи одлучио је да узме ствари у своје руке и надмудри отмичаре, од којих је један на крају ухапшен.

(ВИДЕО) Република Српска проглашава независност? Срби ЈЕДИНСТВЕНО ОДГОВОРИЛИ Изетбеговићу: НЕМА ИГРЕ СА ПРОМЕНОМ НАЗИВА

Вјачеслав Васјуков отет је у центру Москве у недељу увече. Троје отмичара извукло га је из његовог „поршеа“ после чега су га пребацили у своју „ладу“.

Отмичари су тражили откупнину од 20 милиона рубаља, што је око 300.000 евра. Васјуков је успео да се договори са отмичарима да им да милион рубаља и два аутомобила.

НОВИ ПОДМУКАО ПОТЕЗ ШИПТАРА Расписана потерница за Миланом Радоичићем

Међутим, кад су дошли у Васјукову кућу да узму новац Васјуков је успео да побегне у гаражу, где се налазио његов „мерцедес“ којим се забио у ауто отмичара. Васјуков који је био наоружан запуцао је на „ладу“.

Руски амбасадор ОТКРИО ПОЗАДИНУ преврата у Венецуели: „Вршили су СТРАХОВИТЕ ПРИТИСКЕ на њега, на крају су га СЛОМИЛИ“

Гужва је привукла пажњу пролазника који је позвао полицију. До њихова доласка двоје отмичара је успело да побегне, а трећи је ухапшен и све признао. Руска полиција прекјуче је објавила видео који приказује окршај.

МУЧКИ ИМ УБИО ЋЕРКУ, ПА ИХ МАЛТРЕТИРА ИЗ ЗАТВОРА Убица Драгане Ћирић послао писмо полицајцима, а оно што је написао шокирао је и њих и њену породицу

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРИ ПРОДАЈУ СРПСКИ ТЕЛЕКОМ – ТРЕЋИ ПУТ: Приштина би да ОПЉАЧКА НАШУ ЗЕМЉУ, хоће ли странци учествовати у превари?!

Сутра ТОТАЛНА ЕВАКУАЦИЈА Јасеновика: Штаб за ванредне ситуације донео одлуку!

РУСКИ ДИПЛОМАТА У УН ИСМЕЈАО ПАЦОЛИЈА: Непризнато Косово признало непризнатог Хуаида, СВЕТ СЕ ТРЕСЕ У СТРАХУ!

Оставите коментар