Путин (Фото: kremlin.ru)
Политика Србија

(ВИДЕО) ЕУ И НАТО ЋЕ ПОЛУДЕТИ Путин укључује Србију у велики савез! Београду нико неће смети да приђе!

То у строгом смислу значи подизање економског суверенитета

КО ЈЕ РУСТЕМ МУСТАФА КОЈИ ЋЕ ОДГОВАРАТИ ПРЕД СУДОМ? Зверски мучио и касапио Србе и „нелојалне“ Албанце! Био један од главних за шверц дроге, препродавао напуштене српске куће и станове…

Председник Русије Владимир Путин изјавио је да очекује да ће преговори Евроазијске економске уније (ЕЕУ) са Србијом о Споразуму о трговинским преференцијалима ускоро бити завршени.

Очекујемо да ће преговори о споразумима о преференцијалној трговини са Сингапуром, Израелом, Србијом, и у будућности са Индијом и Египтом, ускоро бити завршени, рекао је Путин на заседању Врховног Евроазијског економског савета, преноси руска агенција Тасс.

АЛБАНЦИ ОЧАЈНИ ЗБОГ ДАЧИЋЕВИХ РЕЧИ! Српски министар им је открио СТРАШНУ ИСТИНУ

Путин је, говорећи о чланицама ЕЕУ током састанка Врховног Евроазијског економског већа, навео да би оне требало да размотре идеју креирања заједничке платне инфраструкуре, што би, како је нагласио, побољшало стабилност националних платних система и омогућило им да буду мање зависне од долара и других страних валута.

(ШОК ФОТКЕ) ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРА БРАНКО ПЕРИЋ (60) ЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ У УСТА! Невиђени скандал тресе Бор, пала и оставка! А тек како је покушао да се оправда…

– То у строгом смислу значи подизање економског суверенитета – додао је он.

Путин сматра да је „важно осигурати да се јачање координације између држава чланица ЕАЕУ о монетарној и финансијској политици“.

ПОТПУНИ ХАОС НА СЕДНИЦИ ЦЕФТА! Делегација Албанаца са КиМ напустила седницу чим је видела СРПСКЕ представнике! А ТЕК ШТА СУ УРАДИЛИ ИЗАСЛАНИЦИ ТИРАНЕ

– Руска страна такође сугерише да би питања олакшавања путовања грађана требало ставити на дневни ред интеграције, требало би успоставити тесну сарадњу у области здравства, образовања, туризма, спорта и културе – нагласио је он.

Путин је посебно истакао ширење екстерних веза Евроазијске економске уније, додајући да је у мају потписан споразум о међународним уговорима између ЕАЕУ-а и трећих земаља и глобалних организација.

(ВИДЕО) МИЛОШЕВИЋ НАМ ЈЕ ДАВНО РЕКАО, АЛИ МУ НИСМО ВЕРОВАЛИ: Ево ко су издајници у Србији и шта нас све чека!

Председник је такође споменуо закључене меморандуме о сарадњи ЕАЕУ-а са ЦИС-ом и АСЕАН-ом, који је назвао „кораком ка имплементацији великог Евроазијског партнерства“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) КАКО НАС ВАРАЈУ МЕСАРИ? Овај снимак показује шта нам ПОДМЕЋУ и какво месо једемо. Двапут ћете размислити када купујете!

МОГАО ЈЕ ДА УБИЈЕ НЕКОЛИКО ЉУДИ Пролетео преко Газеле брзином 208 на сат, под утицајем алкохола! Драма је уследила кад је угледао полицију

СРПКИЊА (17) СИЛОВАНА ДО СМРТИ!? Није задављена, нити убијена хладним или ватрним оружјем… МИСТЕРИЈА СТРАВИЧНОГ УБИСТВА У НЕМАЧКОЈ

ТРАГЕДИЈА НА СВАДБИ Девојка заиграла уз омиљену песму и пала МРТВА! Када су је одвезли у мртвачницу, затекао их је СТРАВИЧАН ПРИЗОР!

(ВИДЕО) ОДГОВОР РУСИЈЕ ШОКИРАЋЕ АМЕРИКАНЦЕ: Ако амерички разарачи уплове у Црно море, РУСКЕ ПОДМОРНИЦЕ ЋЕ ИСПЛИВАТИ НА ОБАЛЕ САД!

Извор: Tass/Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-8°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu