Printscreen
Спорт

(ВИДЕО) ЕНГЛЕСКИ ПИСАЦ ПОШАО ПО ЧАЈ НА МАРАКАНИ, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО ШОК! Популарни Енглез поделио снимак после којег је остао у НЕВЕРИЦИ

Меч Звезде и Ливерпула посматрао је и енглески писац и новинар Џејмс Пјотр Монтагју који је путем друштвених мрежа делио импресије током целог сусрета.

ЦРНИ ГРУЈА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Грујовић скочио са терасе у Ђушиној, био је у Кекиној групи, а судило му се и за пљачку поште 2006.

Монтагју је аутор неколико књига, међу њима и „Када петак дође“, за коју је 2009. добио и награду „Најбољи млади писац“ од стране Националног спортског клуба у Великој Британији, а потом је 2015. за књигу „31:0, на путу са фудбалским аутсајдерима“ добио награду за најбоље фудбалско књижевно дело на свечаости „Најбоље британске спортске књиге“.

НЕ ПЛАЧЕМО ЈЕР ТО НЕ ВАЉА! Породица Дарка Лазића и вереница Марина ЗАБРИНУТИ чекају крај операције: ДАЋЕ БОГ да све добро прође!

Путем друштвених мрежа Монтагју је преносио утиске са Маракане, а његова авантура на полувремену изазвала је доста пажње на Острву.

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА СРПСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ: Ова држава повлачи признање независности Косова!

„Овако изгледа шетња ако желите на полувремену да попијете чај на Маракани у Београду“, написао је Џејмс Монтагју на Твитеру и објавио снимак проласка поред јаких полицијских снага које су на њега оставиле огроман утисак.

ДА СУТРА УМРЕМ БИО БИХ СРЕЋАН… Навијачи Ливерпула ће цео живот памтити Маракану!

За разлику од неких других стадиона, да бисте отишли са атлетске стазе до ложе за новинаре на Маракани, не идете около, већ кроз тунел који води кроз западну трибину. А црвено-бели су се побринули да гости буду безбедни, те су тунел испуњвали припадници полиције.

ЛЕКАРИ ОДЛУЧИЛИ! ДАРКО ЛАЗИЋ ОДВЕДЕН У ОПЕРАЦИОНУ САЛУ: Певачу данас оперишу ногу

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САМО ЈЕ АНА СЕВИЋ МОГЛА ДА УЂЕ КОД ДАРКА У ШОК-СОБУ: Сад је открила да је и ЊУ водила са собом и открила ЗАШТО

ПРИШТИНА ЋЕ ПОЛУДЕТИ! ШЕШЕЉ ИМА РЕШЕЊЕ: За мене је дијалог у блокади од 1999, а сад морамо урадити ово…

Дачић о новој акцији Приштине: Доживеће дебакл

ХЕРОЈ ЗВЕЗДИНЕ ПОБЕДЕ! Павков: Сви су ми тражили дрес, АЛИ САМ ГА ОБЕЋАО НЕКОМ ПОСЕБНОМ! Нови уговор ми ЈОШ НИЈЕ ПОНУЂЕН!

(ВИДЕО) ПРОРОК ПИЖОН! Легендарни фудбалер јутро пред утакмицу ПРЕДВИДЕО ДОМИНАЦИЈУ ЗВЕЗДИНЕ ДЕВЕТКЕ ПРОТИВ ЛИВЕРПУЛА!

kurir.rs

Оставите коментар