Foto: Printscreen
Спорт

(ВИДЕО) ДУЛЕ САВИЋ ЗАПЕВАО ЧЕТНИЧКУ ПЕСМУ И НАПРАВИО РУСВАЈ: Легендарни фудбалер Црвене звезде очитао лекцију Хрватима, па се латио микрофона

Легендарни фудбалер Црвене звезде Душан Савић узео је микрофон у руке и запевао четнчку песму.

САЗНАЈЕМО Пијаног возача који је задао смртоносни удар ТЕРЕТЕ ЗА УБИСТВО Шабана Шаулића и Мирсада Керића

„Морем плови једна мала барка“, загрмео је Савић на прослави Делија који су славили 25 година групе „Бригате“ и направио русвај.

Да подсетимо, пре неки дан Душан Савић згрожен инцидентом који се у догодио на Риви у Сплиту, када су хрватски хулигани без разлога напали ватерполисте Црвене звезде, у свом стилу очитао лекцију комшијама.

НАШЕ НАОРУЖАЊЕ ХИТ У АБУ ДАБИЈУ Највеће интересовање за српски дрон и летећу бомбу са ГПС навођењем

„Ја бих да осудим ову срамну изјаву ове госпође која је председник Хрватске и која је каже осудила хулигански гест“, почео је своје излагање Савић.

Foto: Printscreen

„Ми бисмо сами себе требали више да поштујемо, да нам се ово не би дешавало. Да, не дајемо наивно декларативне изјаве. Имамо милион примера протеклих дана и месеци. Веће самопоштовање би спречило овакве ситуације.

УЖАС У НИШУ: Дечаку сломљене лобања и рука!

Само се сетите када је председник био у Босни, када је једва избегао линч, а онда позвао њиховог предстедника да играју шах овде. До дан санас, се не зна које то учинио. Када стално попуштате, а ја јесам да се међусобно поштујемо, али колико поштујеш ти мене и ја ћу тебе. Ти мене не поштујеш, ја са тобом немам шта да радим. Кажем вам, не дај Боже фудбал да се деси да играмо, биће стално овога.

ОДЛУЧЕНО Деа ипак остаје на интензивној, за то ПОСТОЈИ РАЗЛОГ

Ви морате њима помоћи да оздраве, на жалост. Ја бих волео да смо ми добре комшије. Али, када би они били десети део према нама искрени, колико смо ми према њима, овде би могло нормално да се такмичи. Али, нема лека. Подсетио бих на историју, на коју се сви овде позивају, и натпис са протестантске катедрале у Магдебургу: „Боже, сачувај ме куге, глади и Хрвата“. То су стравични злочини, које су још у 17. веку починили у Европи и сада ми треба да им помогнемо. Како?“.

ЕПИЛОГ НАПАДА У СПЛИТУ: Управни одбор Регионалне лиге издао саопштење

НОВА ПРОВОКАЦИЈА САД: Амерички шпијунски авион прелетео у близини Крима!

ПОКУШАЈ УБИСТВА ПОЛИЦАЈАЦА: Мустафа Хасанбашић осуђен на 14 година затвора

БРИТАНЦИ САЗНАЈУ: ТРАМП УНИШТАВА ЕУ! У току је трећа фаза распада! Американци премештају средиште моћи на исток – Праве осовину ТРИ ЗЕМЉЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СВЕДОК ШАБАНОВЕ ПОГИБИЈЕ ПРОГОВОРИО ШТА СЕ ДЕШАВАЛО У АУТУ У КОБНОМ ТРЕНУТКУ: Падао сам у несвест и будио се, НЕ ЗНАМ УОПШТЕ НИ КАКО САМ ЖИВ! Шабанов кум и даље у болници!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН НОВИ СНИМАК ШАБАНОВОГ УДЕСА! Ауто у којем је био певач ПОТПУНО СМРСКАН! Гепек од силине ударца ЗАКУЦАН ЗА ЗАДЊЕ СЕДИШТЕ!

ВУЧИЋ ЗА ПОЛИТИКО: Потребан споразум око Косова – У супротном, суочићемо се са КАТАСТРОФОМ!

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД БАЈАКОВА! Румун изгубио контролу, ПОВРЕЂЕНО ПЕТ ДРЖАВЉАНА СРБИЈЕ!

извор: Kurir sport

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed