ВИДЕО Европа Свет

(ВИДЕО) ДУХ МОНАХА ХАРА СОБАМА: Да ли бисте провирили у најмистериознију кућу на свету?

Британска острва су пуна мрачних и мистериозних места на којима обитавају духови оних који нису могли или још увек нису спремни да се преселе на онај свет.

Ипак, титулу најсложеније локације кад су у питању духови, носи једна породична кућа на адреси Ист драјв 30 у Јоркширу. Иза зидина ове куће, крије се најпознатија легенда полтергајста свих времена – Дух црног монаха.

СКАНДАЛ! ЕРИН СИН ТУКАО ЖЕНУ! Ојданић: Обоје сам их избацио из куће! ЈЕЛЕНА ГА ЗАТЕКЛА СА ДРУГОМ, ПА НАСТАО ХАОС!

У разговору са Гоуст Квестом, групом младих паранормалних истражитеља, новинар портала УНИЛАНД покушао је да сазна објашњења како приступају истраживању терена и како уопште долазе до закључака и сазнања.

Легедна о Духу црног монаха почиње причом о његовим нападима на породицу Причард.

Дух по имену Фред, како су га назвали Причардови, почео је да прави духовите смицалице у виду поливања млеком једне њихове рођаке и опонашања тактова химне током егзорцизма. Међутим, после неког времена његово понашање се променило и почео је да ради све грозније ствари, као што је вучење по степеницама ћерке Причардових, Диане, од чега су јој остали трагови на врату.

АЛБАНКА КОЈА ЈЕ ПОЛУГОЛА СКРНАВИЛА СРПСКУ ЦРКВУ пева химну Мундијала

Диана је такође у више наврата била извучена из кревета што је подгрејало тезу породице да је његов бес усмерен на њу. Џо и Џен, њени отац и мајка, тврдили су да су били сведоци ужасне црне фигуре обучене у одру монаха како ллелуја изнад њиховог кревета.

Паранормални истражитељ Том Куниф детаљно је истражио случај и сазнао је да се преко пута њихове куће некада налазило јавно губилиште на коме је још у доба Хенрија VIII један монах погубљен на вешалима због силовања младе девојке, што је породици помогло да открије зашто дух највише напада њихову ћерку.

Иако су на имању забрањена истраживања и егзорцизми, радознали ловци на духове из читавог света долазе овде у намери да усниме најпознатијег духа Британије.

Камерман Гоуст Квеста је у разговору објаснио шта је то толко занимљиво у вези са овом кућом и зашто је адреса Ист драјв 30 толико популарна адреса.

Спрема се „Удар сабље“: Америка пребацује хиљаде војника и војну технику у Источну Европу

– Она је неопходна ставка на листи свих истражитеља. Толико је прича и доживљаја саткано у њој. Лично, мене највише фасцинира колико је оригинално саграђена. Као да је заробљена у прошлом времену, рекао је, а онда се осврнуо на њихову претрагу куће:

– Зачули смо куцање на вратима. Обишли смо око врата, али ништа нисмо пронашли. Било је порилично невероватно. Крег је на СЛС камери ухватио нечију фигуру. Камера коју смо користили пуца милион тачака у простору и буквално мапира све што види. У овом случају, забележили смо кретање ногу и то је убедљиво најбољи снимак који смо икада направили. Такође, на спрату изнад се чуло шкрипање пода као и кретање по степеницама, рекао је.

Будући да нико из њиховог тима није духовни медијум, они су своје истраживање базирали на доказима прикупљеним аудио и видео путем. Бен није хтео да спекулише о природи најпознатијег духа, али је изјавио да нешто сигурно постоји, и да је евидентно да дух прогања Причардове, међутим није желео да се изјашњава о његовим намерама.

Иначе, Бен и његова екипа су провели у овој злогласној кући доста времена, а он сам је, док су други спавали, једини био будан и то у периоду од седам сати.

КРВАВИ НАТО ПЛАН ЗА ИНВАЗИЈУ НА СРБИЈУ: Акција Алијансе, Албаније и терориста са Косова

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАХАРОВА ОПТУЖИЛА ЛОНДОН ЗА СТРАВИЧНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ: Британци стоје иза убистава Ивана Грозног, Павла Првог, Распућина, Лумумбе…

Европска бајка: Србија добила нови задатак какав нико у ЕУ никада није имао

(ВИДЕО) СРБИЈА СВЕ ЈАЧА, ИЗ БАКУА НАМ СТИЖЕ ‘БУК’?! Предедник Алијев спреман, да нам уз дозволу Русије, УСТУПИ МОЋНИ РАКЕТНИ СИСТЕМ!

ПОМПЕО ПРИЗНАО ДА ЈЕ БИО У ДОНБАСУ КАО ШЕФ ЦИА: Хтео да се лично увери колико су МОЋНИ ДОЊЕЦК И ЛУГАНСК!

Извор: Блиц/Република

Оставите коментар