Foto: Printscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) ДРАМА У МРЧАЈЕВЦИМА! СПРЕМА СЕ ЛИНЧ! Бесни мештани опколили кућу блудног распопа Мирољуба (50) у којој се затворио са братаницом Јасмином (19)

Јасмина није желела с нама, вратила се у Мрчајевце с Мирољубом. Од тренутка када га је у полицији поново угледала, као омађијана, сестру и мене више није желела да види. Не знам куд ћемо од срамоте, прича очајни отац Перица Стефановић

ЗАТВОРЕН АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Египатски авион направио пометњу, НЕМА НИ ПОЛЕТАЊА НИ СЛЕТАЊА!

Јасмина Стефановић (19) из Мрчајеваца, бруцош нишког архитектонског факултета, одбила је да се врати породици, након што су је отац Перица (43) и млађа сестра Кристина (17) нашли у Црној Гори, где се готово недељу дана скривала с распопом Мирољубом Шћеповићем, својим стрицем, с којим је, по свему судећи, у емотивној вези.

Јуче су у Мрчајевцима испред куће Шћеповића, где су забарикадирани Јасмина и Мирољуб, почели да се окупљају мештани, њих више десетина, негодујући због ове везе. Кућу блудног распопа чувају јаке полицијске снаге.

УХАПШЕНИ АНАБЕЛА И АНДРЕЈ АТИЈАС: Туча у породици певачице, СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ!

– Једном ће морати да изађе из ове тврђаве и да комшијама погледа у очи, срам га било. Данас Стефановићи, сутра било чије дете може му пасти у руке, он је ђавољи изасланик – кажу сељани. Неки су му претили линчом, зато из куће не сме да изађе. Сви знамо за његову блудну и нимало светлу прошлост, али овако нешто није смео да уради. Сви га осуђују што је завео братаницу, овакву срамоту Мрчајевци не памте – прича мештанин Марко С.

Случај им помогао

Да подсетимо, након филмске потере по црногорским градовима, сви актери саге о блудном попу и братаници су се вратили у Мрчајевце.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ КОЈОЈ ЈЕ ПРЕМИНУО СИН: На рукама ми је дете клонуло; Лекар је рекао да није озбиљно, умро је увече!

– Ми смо у Црну Гору кренули у суботу увече, јер су нам јавили да су границу прешли на Гостуну. Отишли смо у Херцег Нови, а потом у Тиват, где су боравили неколико дана, али их тамо нисмо нашли, јер су већ били напустили та места – прича Перица Стефановић. – Лутали смо Бококоторским заливом у нади да ћемо срести ауто чачанских табли, али нисмо имали среће. Све време нашег боравка тамо, људи су нам јављали где се они налазе, али су били бржи од нас и измицали нам. Немајући куд, одлучили смо да се вратимо за Чачак, али сам пре тога решио да одем под Острог. Тамо сам се бос попео и бос сам сишао, молећи се сву ноћ да нађем најстарију ћерку. Након седам непроспаваних ноћи, преко Никшића смо кренули за Чачак, међутим, испред Подгорице нас је зауставио удес, због којега смо стајали у колони. У том чекању, млађој ћерки је стигла порука да су Јасмина и Мирољуб тог дана виђени у Петровцу… – објашњава отац Перица филмску потеру за одбеглом ћерком.

Чудно понашање ћерке

– Возили смо једно време према Созини и негде испред Вирпазара смо стали да предахнемо. Када сам поново сео за волан, нисам веровао својим очима. У сусрет ми је долазио жути „фијат стило“ чачанских регистрација, додао сам гас и препречио им пут. Јасмина је седела поред њега, али је с муком напустила ауто и прешла код нас – прича отац Перица и додаје да је ноћ између недеље и понедељка, после физичког обрачуна са Шћеповићем, провео у притвору, након чега је пуштен да се врати кући.

– Али Јасмина није желела с нама, вратила се у Мрчајевце с Мирољубом. Од тренутка када га је у полицији поново угледала, као омађијана, сестру и мене више није желела да види. – прича отац.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА! КАДА СУ ГА ПРОНАШЛИ НИЈЕ ИМАО ЛИЦЕ! Отац малолетника: Мој син то није могао да уради сам

Буран живот распопа

ТУКЛИ ГА ЗБОГ МАЛОЛЕТНИЦЕ

Бивши свештеник иза себе има два брака и троје деце, два пута је губио службу у цркви, први пут због швалерације у селу Гривац код Кнића, када је његова прва супруга на њега насрнула ножем, јер га је ухватила у прељуби. Ту је од сељака добио батине јер се спанђао с малолетницом, а када су пале и претње, полиција је у претресу његове куће у дечјем кревецу нашла аутоматско оружје.

И синоћ народ пред кућом

Глас Западне Србије јавља да су мештани, њих стотинак, пред кућом били окупљени и у току ноћи.

(ФОТО) АПСОЛУТНИ ХИТ! Босанац продаје „ЈУГИЋА“ ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВАНЗЕМАЉАЦА, ваљаћете се од смеха због описа!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРИ ХТЕЛИ КРВ! Командант КФОР генерал Куочи потврдио: ВУЧИЋЕВА ПОСЕТА КОСОВУ МОГЛА ЈЕ ДА СЕ ЗАВРШИ ТРАГИЧНО!

(ВИДЕО) Начелник руске гарде изазвао Наваљног на двобој

Мету цртају Србима: Злочинци шетају, али чији?

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК УМАЛО ПОГИНУО У ТЕШКОМ УДЕСУ! Камион је прешао у његову траку, а пут је био мокар од кише…

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
28°
Wed