screenshoot/youtube
Свет

(ВИДЕО) ДОКТОРИ СУ МИСЛИЛИ ДА ЈЕ ЛУДА И ДА ЈОЈ „МОЗАК ГОРИ“ Тек када је НАЦРТАЛА САТ схватили су ужасну истину!

Сузан Калахан је имала 24 године и радила је као новинар у локалном таблоиду "New York Post“. Имала је момка музичара, добар друштвени живот и леп стан у центру града.

(ВИДЕО) ДА СЕ НАЈЕЖИШ! Христе Боже грмело Бања Луком!ОРИЛА СЕ МОЋНА песма српских синова у славу КОСОВСКИХ ЈУНАКА!

А онда је нешто бизарно почело да се дешава њеном здрављу. Одједном, приметила је промене у понашању и емоцијама, а онда је дошао и први напад. Како је време пролазило, а напада постајали све учесталији, доктори су почели да мисле да полако губи разум и често су говорили “мозак јој је на ватри” када су дискутовали о Сузанином стању.

РУСКО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ КОЈЕ ЧУВА ПУТИНА СТИГЛО У БЕОГРАД! ОВАКО ИЗГЛЕДА КАД ДОЂЕ НАЈЗАШТИЋЕНИЈИ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТИ! 250 специјалаца проверава све, од пута којим ће се кретати до хране и климе!

ИЗНЕНАДНИ ПОКРЕТ КФОР-а НА КОСОВУ: Оружане снаге се распоређују на северу покрајине! Војници спремни, без најаве заузимају положаје!

Била је медицинско чудо

Сузан је готово месец дана представљала велику мистерију за лекаре. Први неуролог је рекао да ништа није лоше са њом, док је психијатар рекао да има биполарни поремећај и преписао јој лекове. А онда је један од доктора код којих хе била дошао на занимљиву идеју како би покушао да јој помогне.

ДРАМА У РЕСТОРАНУ НА ЗВЕЗДАРИ Космајац је запевао, а госта је погодила песма па запуцао из пиштоља! У тренутку су се ЗАЧУЛИ ВРИСЦИ

Доктор Најар јој је дао једноставан тест. Рекао јој је да нацрта сат. Када је нацртала сат, сви бројеви су били на једној страни, што му је показало да јој је само једна страна мозга захваћена. Проблем није био психолошки, него неуролошки, и самим тим је могао да буде решен.

Сузан је имала болест НМДА. То је узроковало да њена антитела нападају мозак, чинећи га већим и могла је да умре да није откривена на време. Доктор Најар је напокон дошао до дијагнозе, и што је најбоље, могао је да третира болест.

„УРАДИТЕ ОВО И САЧУВАЋЕТЕ КОСОВО“ – лидер словеначке деснице упутио поруку која ће наљутити Запад и Шиптаре

БИЉО СИНЕ, ДАЈ МИ НЕКИ ЗНАК: Мајка Весна је 3 године није видела, пољубила, загрлила… Преваранти тражили 40.000 евра да јој врате ћерку, а пре 3 дана добила је још један глас

ИМАО САМ ТУМОР ВЕЛИЧИНЕ ПЕСНИЦЕ, БИЛИ СУ МИ ОДБРОЈАНИ ДАНИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО ДЕКИ СТАНКОВИЋ! Потресна исповест бившег капитена Црвене звезде!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОТВОРЕН АЕРОДРОМ У ПОДГОРИЦИ: За Београд полећу два авиона вечерас. Снег заробио путнике који од јутрос чекају!

(ВИДЕО) КУСТУРИЦА „СПУСТИО НА ЗЕМЉУ“ ЈУГОСЛАВА ЋОСИЋА СА Н1: Ја им ни педаљ не бих дао, највећа пљачка у 20. веку!

ОН ЈЕ СУРОВО УБИЈЕН НА БАНОВОМ БРДУ, И ТО ГРЕШКОМ?! Познато колико је НОВЦА за егзекуцију добио Чаба Дер! Брат убијеног: Био је честит, поштен и насмејан човек!

МРАЧНО ПРЕДВИЂАЊЕ МИНИСТРА ОДБРАНЕ! „Рат у Европи је све извеснији, морамо да се припремимо!“

„ЗБОГ МЕНЕ ЈЕ ДОШАО У СМЕДЕРЕВО…“ Ухапшени мушкарац и жена због сумње да су УБИЛИ И РАСКОМАДАЛИ Милана из Куршумлије

Извор: Alo; D.K.

Оставите коментар