Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)
Регион

(ВИДЕО) ЂУКАНОВИЋ ПРЕДСТАВИО ЕКОНОМСКО ДРЖАВЉАНСТВО: Црна Гора преферира само један тип ИНВЕСТИТОРА, неће моћи да уђе свако са парама!

Председник Црне Горе Мило Ђукановић је на 12. конференцији о Глобалној резидентности и пребивалишту која је одржана у Дубаију, у организацији компаније Хенли и партнери представио основе Индивидуалног инвестиционог програма.

Деца се плашила мрака па спавала са упаљеном свећом, а онда је ПЛАМЕН ЗАХВАТИО ЦЕЛУ КУЋУ

Имајући у виду тему конференције, Ђукановић је представио и оно што је идеја Црне Горе, у контексту увођења програма економског држављанства заснованог на привлачењу директних страних инвестиција.

НАТО ТРУНЕ ИЗНУТРА! Војници неће да учествују у интервенцијама по свету, хиљаде отказује послушност, а крију се у само две земље на свету

“Наш циљ је да кроз овај механизам додатно подстакнемо и генеришемо интересовање нових инвеститора који се улагањем у Црну Гору могу кандидовати за црногорско држављанство. Витални национални интерес Црне Горе је да имплементира Програм на начин да, користићи искуства других земаља, елиминише све ризике које може донети његова примена.

(ВИДЕО) СТРАВИЧАН ПОРОДИЧНИ ЗЛОЧИН У СЕЛУ ЦРВЕНА ЈАБУКА У ОКОЛИНИ УБА: Убио жену из љубоморе, па се обесио!

Програм ће омогућити апликације само оним лицима која имају доказан кредибилитет у личном и професионалном смислу, и дозволити прилив средстава која имају неупитно легално порекло. Кредибилитет инвеститора и процедура утичу на кредибилитет Програма, и у крајњем Црне Горе као државе”, рекао је Ђукановић.

(ВИДЕО) Инцидент над Црним морем: Амерички авион се опасно приближио, РУСИ РЕАГОВАЛИ

Додао је да верује да сваки програм може бити дугорочан и стабилан само ако обје стране виде јасне користи међусобне сарадње. Ђукановић је нагласио да је интерес државе је да се применом Индивидуалног инвестиционог програма додатно поспеши развој, креирају нова радна места, смањи спољно-трговинског дефицит и обави трансфер знања и нових технологија.

(ВИДЕО) Старица лежала на улици 21 сат: Ево шта се крије иза шокантног снимка који се шири друштвеним мрежама

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

(ВИДЕО) МИГРАНТИ СЕ УШУЊАЛИ У КАМИОН: Кад су схватили куда иду, морали су да привуку пажњу возача на НЕВЕРОВАТНО ОПАСАН начин!

Муњевити oдговор: Иран почиње велике војне вежбе

ЂОКОВИЋ ДЕФИНИТИВНО ПРВИ НА КРАЈУ СЕЗОНЕ: Надал одустао од завршног Мастерса у Лондону! Ево до када је Новак сигурно на врху!

Најважнији Трампов дан откад је изабран за председника

НАСМЕЈАНОГ ЧИЧУ СА ЈАГОДИНСКОГ ПИВА СВИ ЗНАТЕ, АЛИ НЕ И КО ЈЕ ОН: У Првом светском рату остао је без ногу, а ова фотографија ПРОМЕНИЛА МУ ЈЕ ЖИВОТ!

Амерички медији: Русија има најјачу војску у Европи

Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu