Фото: Монтажа јутјуб и Танјуг
Uncategorized

(ВИДЕО) Ђука никад оштрије о Зорани Михајловић: Сменити је са места министра, да се више ништа не пита у држави!

- Она је интензивно почела да се бори за своју позицију, да не буде случајно смењена у реконструкцији и почела је да намешта све своје колеге, да иницира сукобе унутар саме Владе - објаснио је своје виђење ситуације Ђука, иначе водитељ и аутор у емисији на ТВ КЦН "Добро јутро са Ђуком"

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

Владимир Ђукановић, посланик СНС и члан Председништва напредњака, за то је да се смени његова страначка колегиница, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

– Ја ћу морати да се осврнем на једну сада већ јасну ситуацију унутар Владе Републике Србије, где се иначе најављује реконструкција. Очито је већ почела борба бар једне министарке, односно министра ако ћемо исправно, али јасно је о коме се ради. Она је интензивно почела да се бори за своју позицију, да не буде случајно смењена у реконструкцији и почела је да намешта све своје колеге, да иницира сукобе унутар саме Владе – објаснио је своје виђење ситуације Ђука, иначе водитељ и аутор у емисији на ТВ КЦН „Добро јутро са Ђуком“.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО ГРАЂЕВИНСКИ ИНСПЕКТОР ЗБОГ ПРИМАЊА МИТА: Узимао све по 500 ЕВРА! Изашао с ручка из кафане па му на улици тутнула у руке свежањ новчаница!

Он је напоре министарке Михајловић назвао јадним и очигледним.

– Наравно, ради се о Зорани Михајловић која по свему судећи после реконструкције неће бити министар, али која је очигледно као своју одбрану кренула да другима подмеће, да прозива премијерку, да намешта министра Ђорђевића по штампи, и да ствара утисак како је она сва јадна угњетавана, њу нико не воли и како је она богом дана за све, али ето, замислите, постоје неке невидљиве силе, снаге, таме, прошлости… које њу хоће да смене! Она има јак ПР тим у свом министартсву и то је јединоио што она ради. Не бави се својим послом, него маркетингом. Њен тим подмеће текстове по штампи и служи да 5, 6 пута дневно пусте њене изјаве, иако њу нико ништа и не пита – оштар је у критици напредњак.

„БИЛИ СУ БРУТАЛНИ, ЖЕЛЕО САМ ДА МЕ УБИЈУ“ Све језиве отмице познатих бизнисмена суровог ЗЕМУНСКОГ КЛАНА

Ђукановић сматра да таквим понашањем министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре „руши владу, констамнтно ремети њен рад и доводи у ситуацију да морате да се браните од будалаштина“.

ПРИЧА О КОЈОЈ ПРИЧА СРБИЈА: Ко је уствари Милан Јевђић – ФОЛИРАНТ ИЛИ МУЧЕНИК?

– Баш због таквог њеног понашања и због тога што све то ради, што константо напада госпођу Брнабић, вероватно због сујете што она није госпођа Брнабић, ја молим Александра Вучића и лично ћу се залагати да она буде смењена у овој реконструкцији владе и да се више низашта не пита у овој држави – закључио је Ђукановић.

Видео погледајте овде:

Потресна исповест мајке чија је ћерка убијена у вагону: Ивана је побегла од куће због љубави, па завршила гола и мртва

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВЕРИ ТРАЖЕ ХИТНО ХАПШЕЊЕ: Зашто је Угљанин још увек на слободи?

СУТРА JE 12 ГОДИНА ОД СМРТИ МИЛОШЕВИЋА: Сахрањен је без опела и почасти, а оно што је рекао полицајцу који га је хапсио и данас се препричава

Вулин: Улагање у Војску – улагање у стандард свих грађана

Украјина добила статус „земље-кандидата“ у НАТО-у

Извор: Telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu