Printscreen
ВИДЕО Србија Хроника

(ВИДЕО) ДИРЕКТОРИ, ПОЛИТИЧАРИ, ЦАРИНИЦИ УХВАЋЕНИ НА ПРЕПАД НА СПАВАЊУ! Погледајте велику акцију српске полиције!

Припадници Министарства унутрашњих послова у претходних неколико дана ухапсили су 38 особа због постојања основа сумње да су у периоду од 2008. године до данас починили више коруптивних кривичних дела, саопштио је МУП.

(ВИДЕО/ФОТО) ГАЗИО БЕЗ МИЛОСТИ! ТЕОРИСТИЧКИ НАПАД У МЕЛБУРНУ: Улетео међу људе, 16 повређено, дете критично!

„Сумња се да су осумњичени буџет Републике Србије, буџете локалних самоуправа и друга привредна и физичка лица оштетили за више од 7,6 милиона евра. Акције су у сарадњи са надлежним тужилаштвима, Управом царина и Пореском полицијом, спроведене на територији Новог Сада, Суботице, Зрењанина, Сомбора, Сремске Митровице, Панчева, Смедерева, Пожаревца, Јагодине, Зајечара, Чачка, Ужица, Пирота, Ниша и Новог Пазара“, пише у саопштењу.

(ВИДЕО) ОТКРИВЕНО СЕЛО ИЗ ЛЕДЕНОГ ДОБА: Ово место и његови становници СТАРИЈИ СУ ОД ПИРАМИДА

Додаје се да су међу ухапшенима и четири царинска службеника, бивши функционер општине Бачка Топола, запослена у две основне школе, радници неких осигуравајућих кућа и банака, царински агенти у шпедитерским кућама, више одговорних лица и запослених у различитим привредним друштвима.

(ФОТО) ЉУБОМИРУ СЕ ДИВИ ЦЕО СВЕТ! У камиону прославио Светог Николу уз свећу, фотографије деце и икону

„Кривичне пријаве у редовном поступку поднете су против још 39 особа, међу којима је пет полицијских службеника, царински службеник, бивши функционер општине Пећинци, бивше одговорно лице Клинике за кардиохирургију – Клинички центар Србије и још троје одговорних лица у тој установи, чланови Комисије за спорт општине Петровац на Млави, одговорно лице фудбалског клуба „Трбуње““ наглашавају из МУП-а.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) КО ЈЕ БИО БАГЗИ? Најпаметнији земунац, најбољи возач у клану, човек који може да „отвори“ све

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Молдавски председник: Са Русијом, или нас неће бити

Крике дечака из Лознице који је остао без два прста због петарди прво чули родитељи! Вриштао је од болова, било је страшно, једва су му сачували трећи прст

СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА: Да ли ће Сплићани у београдском затвору бити жртве освете?

Српски шверцери натерали мушкарца у реку, он се утопио, а они су га оставили!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
28°
Tue