Printscreen
Занимљивости

(ВИДЕО) ДЕВОЈКА УЗНЕМИРИЛА СВЕ СНИМКОМ ИЗ ЧЕРНОБИЛА: Појела је радиокативне јабуке, а ево шта јој се десило!

Девојка, која не жели открити своје право име, објављује видео снимке са својих истраживања на подручју Чернобила. Мери радијацију како би показала да место уопште није опасно.

Након експлозије нуклеарног реактора у Чернобилу 1986. године ретко ко се усуђује посетити ово подручје, а ако се тамо и упути задржава се врло кратко. Али једна девојка, која се на „Јутјубу“ представља као „бионерд23“, на радиоактивном подручју често проводи време и тврди да оно што нам се представља као опасно то заправо није.

Она је чак снимила себе како једе радиоактивне јабуке. За њу ништа није прерискантно ни прерадиоактивно. Голим рукама је скупљала крхотине нуклеарног реактора, у кругу Чернобила, јурила је бесна лисица, а снимила је и огромне сомове у језерцету на подручју Чернобила.

„Вероватно нису мутанти, вероватније је да су толики јер их нико не покушава уловити“, објашњава она смирено проматрајући мрзовољног сома. Девојка је наводно из Немачке или је дуже време тамо живела. Своје право име не открива и тврди како њена личност уопште није битна.

“ Нико не би требао обожавати научника већ само његов рад. Особа овде није битна“, написала је у мејлу једном интернетском порталу. Многи коментатори је подржавају и поручују јој како је „супер, кул и храбра“, док други питају зашто ризикује свој живот.

Извор: Курир

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОТВРЂЕНО: Трамп долази у Србију!

БОРБА ПРОТИВ СЕПАРАТИЗМА: Шпанска полиција ухапсила 12 особа у рацијама у Каталонији

Ураган „Марија“ носи кровове и чупа дрвеће у Порторику

Вулин и Скот о војној сарадњи Србије и САД

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
2°
13°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
19°
Sun