ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧИЦА ШЕТАЛА ПОРЕД ЈЕЗЕРА, ПА СНИМИЛА НЕОБИЧАН ПРИЗОР: Сви су уверени да је ово прави доказ да чудовиште из Лох Неса заиста постоји!

Девојчица Шарлот Робинсон (12) шетала је крај шкотског језера Лох Нес, где је са родитељима била на одмору, када је снимила нешто необично.

Као што знамо, језеро је познато по причама да у дубинама живи чудовиште, а и овај снимак је поново оживео све теорије.

ПАКАО ЗА СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ СВЕ ГОРИ! ЦРНОГОРСКИ МЕДИЈИ ПРЕВАЗИШЛИ ГЕБЕЛСА У ФАШИСТИЧКОМ ПОНАВЉАЊУ ЛАЖИ: Измислили нову оптужбу за Сару да је девојчица претукла полицајца од 110кг и 2 метра!

Многи сматрају да је девојчица снимила фотографију на којој је први пут, како се сумња, забележено чувено чудовиште из непосредне близине.

Када се ова фотографија проширила на интернету, криптозолози су уверени да је непознати објекат на слици заиста чудовиште из шкотског језера, које је, по првој процени, девојчица снимила на удаљености од 15 метара.

„Фотографисала сам оно што сам видела. То створење је имало врат и главу која је имала облик удице. Било је црне боје – не знам колико далеко је било од воде, јер нисам могла да проценим добро“, изјавила је она.

УЖАС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Намерно ударио човека колима, па га носио на хауби

Шарлот је потом објаснила да је непознато створење након минута нестало, а онда се поново појавило на другом месту. Други пут је изронило и кратко се задржало изван површине воде.

Ово је младић који је страдао због цурења гаса у Народној библиотеци

„Верујем да је реч о чудовишту Несију, али сам желела да видим доказ. Увек сам замишљала да ово створење има дуг врат и пераје“, истакла је ауторка ове невероватне фотографије.

Стручњак Стив Фелтхам, који покушава да реши мистерију Лох Неса протеклих 27 година, каже да је узбуђен због ове фотографије.

„У води се види чврсто тело и јасно је да се нешто налази у језеру. Можда постоји објашњење као што је фока, али нисам чуо за фоке у Лоху. По мом мишљењу, веће је од фоке или видре“, истиче Стив.

ТУГА ДО НЕБА! Лазар (25) је пре него што је настрадао у Народној библиотеци на Инстаграму објавио нешто због чега НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ПЛАКАЊЕМ!

Криптозолог Фелтхам, који живи на обали Лох Неса, наводи да су ову слику чекали годинама, као и да је она доказ да заиста ово језеро крије тајну коју треба одгонетнути.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПРЕМА СЕ СНАЖНИ НАПАД НА СИРИЈУ! Терористи имају план, РАЗАРАЧ ВЕЋ СПРЕМАН!

ВРУЋИНА НАМ ИСТАЊИЛА ЖИВЦЕ Високе температуре напуниле психијатријску клинику „Лазу Лазаревић“ и остале сличне установе широм Србије!

ГОЈКОВИЋЕВА НАЈАВЉУЈЕ: У Скупштини ће се расправљати о војном року

Званичници предложили становништву да не упражњава сексуалне активности како не би долазило до смртних исхода од топлотног удара!

СРПСКИ КОШАРКАШ СЕ УМЕШАО У СУКОБ ЕВРОЛИГЕ И ФИБА: Ево шта је Никола Калинић замерио зараћеним странама

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon