YouTube printscreen
Америка Свет

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧИЦА (3) ПРЕМИНУЛА У ЗАКЉУЧАНОМ АУТОМОБИЛУ У НАЈГОРИМ МУКАМА! За то време њена мајка, полицајка, ИМАЛА СЕКС СА ШЕФОМ! Е сад ће ДУГО ДА РОБИЈА!

Мајка због чије је небриге преминула њена трогодишња ћерка, која је остала у аутомобилу док је она имала секс са својим претпостављеним, проглашена је кривом за убиство.

Кеси Бејкер (29) из Мисисипија изјаснила се као крива за смрт своје трогодишње ћерке Чејне Хер, која је преминула 30. септембра 2016. године пошто ју је мајка оставила везану на дечијем седишту унутар аутомобила док је напољу била јако висока температура, и то у трајању од четири сата, колико је спавала са својим тадашњим шефом у полицији, чија је службеница тада била.

КАРАЏИЋ СЕ ОГЛАСИО ИЗ ХАГА! Ево шта је поручио ПРЕ ИЗРИЦАЊА ПРЕСУДЕ!

Како се наводи, она је укључила клима уређај, али он није био исправан, па је девојчица умрла у великим мукама. Према сведочењу на суду, Бејкеровој ово није било први пут да оставља дете у колима на дуже, због чега је 2015. године једном већ била суспендована са посла у полицији Лонг бича. Отац девојчице, Рајан Хер, изјавио је да није био упознат са овим случајем и да је за њега сазнао током суђења.

БОШКО И БАСТАЋ ПОКУШАЛИ ДА НАПРАВЕ ХАОС У ГРОЦКОЈ! Народ им скандирањем да су ЛОПОВИ И ФАШИСТИ јасно поручио ШТА МИСЛИ О ЊИМА!

Кобног дана, она је дошла код Кларка Ладнерама рано ујуту и ту је заспала, док је Кларк тврдио да није знао да је девојчица у колима, као и да је попио пилуле за спавање. Иако није оптужен, и он је добио отказ као и Кимбелова од стране полиције Лонг Бича.

ЗЛОЧИНАЦ НАСЕР ОРИЋ ПРЕТИ СМРЋУ МИНИСТРУ СТЕФАНОВИЋУ: Пази да не завршиш као твоји претходници!

Када је Кимбелова после четири сата дошла по ћерку, девојчица није реаговала и њена телесна температура је била 41 степен када је дошла у болницу.

Судија Лари Бургеоис, изјавио је да ће коначну одлуку о казни донети првог априла јер му је потребно више времена да размотри случај, док је Кимбеловој поручио да ће заувек бити затворена у затвору властитог ума због онога што је учинила.

ОГЛАСИЛИ СЕ РОДИТЕЉИ МИЛИЈАНЕ КОЈА СЕ УДАЈЕ ЗА 53 ГОДИНЕ СТАРИЈЕГ МИЛОЈКА! Мој муж је познат у Ужицу, он више не постоји! Млађа ћерка само плаче, а мене је потпуно разочарала ЗБОГ ЈЕДНЕ СТВАРИ!

– Не знам шта бих могао да ти учиним, а да је горе од тога што си већ сама искусила. Заувек ћеш остати у затвору унутар свог ума – рекао је он.

Тужиоци за ово убиство траже 20 година.

СВАДБУ СМО ЗАКАЗАЛИ, ПОРОДИЦЕ НАС ПОДРЖАВАЈУ! Милојка и Милијану деле 53 године, црква одбија да их венча! Шта се крије иза ЉУБАВНЕ приче која је шокирала Србију и КАКО ЈЕ ПОЧЕЛА?

Отац девојчице, Рајан Хер, одлучио је да покрене приватну тужну против полиције Лонг Бича, као и одељења за дечију заштиту државе Мисисипи, зато што су требали да ригорозније делују код првог прекршаја његове жене, додавиши да би његова ћерка била и даље жива, да се то догодило.

– Као родитељ, ви морате да штитите дете, а Чејна је нестала јер је мајка није заштитила не једном, већ два пута – рекао је он.

ЗВЕРСКИ ЈЕ МАСАКРИРАО ДЕВОЈКУ САТИМА: Сада му у затвору ЖИВОТ ВИСИ О КОНЦУ! Ево како Ђорђе Лацковић проводи дане иза решетака

Бејкерова је након смрти свог детета хоиспитализована због шока који је претрпела. Иако су јој дијагностификовани пост-трауматски стресни поремећаји који се приписују траумама из детињства и смрти ћерке, она је сматрана способном да јој се суди.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СТРАВИЧНА ИГРА СУДБИНЕ У СЕВОЈНУ: Здравка ћерка прегазила док је излазио из шахта, страдао 40 ДАНА НАКОН СМРТИ БРАТА БЛИЗАНЦА!

СЗС ПОСЛЕ УПАДА НА РТС ПАО НА 6 ОДСТО ПОДРШКЕ: Ђиласов савез тренутно има мањи рејтинг чак и од Сергеја Трифуновића

УЧИТЕЉИЦА ИЗ ПАКЛА ВРАЋЕНА НА ПОСАО! Прозивала децу која нису отишла на рекреативну, а ево како су је казнили!

БАХАТЕ ВОЗАЧЕ НЕ МОГУ ДА КАЗНЕ НА ОСНОВУ СНИМАКА! У саобраћајној полицији кажу да им је Закон „ВЕЗАО РУКЕ“!

Укинути санкције, признати Крим! Спрема ли Немачка заокрет према Русији

Информер/Њу Јорк Пост

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat