Printscreen
Европа Свет

(ВИДЕО) ДЕЦУ ХРАБРЕ ДА ПУШЕ, А СТАНОВНИЦИ ЖИВЕ ДУЖЕ ОД 100 ГОДИНА! Најчудније обичаје ћете видети у овом селу!

Свако место има своје обичаје, али је права реткост да одрасли дозвољавају деци да пуше уз објашњење да је та традиција стара вековима.

(ВИДЕО) НАПЕТО У ЂАКОВИЦИ! Шиптари НА БАДЊИ ДАН не дају СРБИМА ДА УЂУ У ЦРКВУ!

У португалском сеоцету Вале де Салгуеру за Богојављење се организује фестивал на којем је деци не само дозвољено да пуше, него се и подстичу на овај чин. Одрасли нуде и цигарете и упаљаче малишанима који најчешће имају само пет или шест година, а има и млађих са цигаретом у устима.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

Мештани овог села истичу да сељани који учествују на фестивалима још од свог детињства често живе и преко 100 година.

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Пронађен леш мушкарца иза билборда на Савском тргу!

Када би питали неко дете откад пуши, одговорило би: Од друге године“.

НОВА ПУЦЊАВА У БЕОГРАДУ НА БАДЊИ ДАН! Упуцан мушкарац (32) у Земуну!

Многи кажу да се овим слави живот, али велики број њих ипак није сигуран како је настао овај обичај. Славље траје два дана, а завршава се мисом. Тих дана се плеше уз ватру, певају се песме, а изабрани „краљ“ дели вино и храну.

ЗА БОЖИЋ ДЕБЕЛИ МИНУС И МРАЗ, У УТОРАК И ДО -20, а ево када нам се враћа „топла“ нула! (ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА)

КО ЈЕ ЧАБА ДЕР, ПЛАЋЕНИ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ? Познат по ликвидацији новосадског криминалца! Пришао му маскиран вештачком брадом и шеширом, оверио га са 4 метка, па побегао НА БИЦИКЛУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА ИСПРЕД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: Окупио се велики број грађана, присутни и министри Дачић и Вулин!

ЧОВЕЧАНСТВО НЕМА ПЛАН ЗА ОДБРАНУ ОД УДАРА АСТЕРОИДА КОЈИ НАМ ПРЕТИ Морамо бити спремни на изненађења, последице ће бити КАТАКЛИЗМИЧНЕ!

КАКВА ЈЕ САДА ОВО ИГРА?! АМЕРИКА ИПАК ОСТАЈЕ У СИРИЈИ! БОЛТОН: Не повлачимо се док се Турска не обавеже да ће зауставити убијање Курда!

ПРЕД ОЧИМА ЗАПАДА НЕ МОЖЕМО НА БОЖИЋ У СВОЈУ ЦРКВУ! Срби из Ђаковице огорчени због шиптарског застраживања, али и ћутања западних амбасада!

ЦВИЈАНОВИЋ: За нас у Српској Србија је све

СРБИ, НЕ СЛАВИМО САМО БАДЊИ ДАН! Ове године још један велики празник обележавамо данас: Ево шта обавезно морате да урадите!

Курир/РТ

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun