Регион

(ВИДЕО) Далибор је ловац на педофиле на интернету: Одлучио је да исприча све ужасе дечије порнографије које је видео

Влахо отворено каже како отварањем најмрачнијег и најизопаченијег дела интернета улази у задњи круг пакла.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

Далибор Влахо из Ђакова у Хрватској, оснивач Центра за едукацију и превенцију насиља и оперативац у Оперативном центру, свакодневно ради на откривању садржаја дечје порнографије и педофилије, али и на њиховом уклањању и детекцији предатора у седам земаља.

Такве операције изводи тек 12 оперативаца, од којих је један Влахо, који све своје време посвећује откривању идентитета предатора/педофила који вребају на интернету. Ради и на развоју нових метода и техника откривања.

На „мрежи“ је 24 сата дневно, нема празника ни слободног дана, али је задовољан учињеним. 12 оперативаца досад је открило више од 1.700 починилаца.

ЈЕЗИВА СУДБИНА ВИДОВИТЕ ЗОРКЕ: Предвидела сам смрт сва три сина!

Влахо отворено каже како отварањем најмрачнијег и најизопаченијег дела интернета улази у задњи круг пакла.

– Тренутно смо фокусирани на Даркнет, последња два месеца свакодневно (иако пратимо и Клирнет), јер је тамо толика количина садржаја и толико гадљива да само најболеснији умови могу такво што објављивати и водити расправе.

– Даркнет истражујемо сами, без пријава, јер схватили смо да многи корисници пријављују свакакве глупости и то нам ствара велики проблем јер немамо толико времена да истражујемо туђа нагађања и претпоставке – испричао је Влахо за Глас Славоније.

Pixabay

Тврди да оперативци стварно живе у „свету између светова“.

НЕВЕРОВАТНО: Ево како су се СРБИ ЛЕЧИЛИ ОД РАКА 1930. ГОДИНЕ (ФОТО)

– Постоје ствари које се догађају у овом свету да је заиста тешко схватити како су уопште могуће. У овом тренутку имате приступ на само мало више од један одсто онога што знате да је њњњ-интернет. У сенци океана познатог као дубока светска мрежа (Дееп Њеб), налази се мрачна светска мрежа (Даркнет): дигитална веза за глобално црно тржиште и брзи интернет тунел за пакао. То може бити једно од места на које ћете отићи и тешко пронаћи излаз – каже Влахо.

До тамо се лако дође, каже Влахо. Потребан је посебан софтвер који је, нажалост, свима доступан. Ради се о обичном претраживачу који отвара врата Даркнета. Нормалној особи позлило од неких неких ствари које се тамо могу наћи.

(ВИДЕО) ОТКРИВЕНА „ЗЕМЉА 2“?! Пронашли су још једну планету на којој је могућ ЖИВОТ

– Нема правила, садржај је ужасан благо речено. То је садржај који може, а код неких је и оставио, озбиљне последице на ментално здравље. Садржај који једноставно тера на повраћање. Ево примера: „Како бити педофил и остварити емоционалну везу са дететом“, назив је приручника ког смо открили на Даркнету, а који је написан на нешто више од 170 страница. У приручнику је детаљно описано како имати полни однос са девојчицом од четири године. Приручник је пропраћен сликама девојчице без икакве цензуре. Он је бесплатан за кориснике, али ако неко жели додатна објашњења, за 29 долара – плаћа се у БТЦ валути (биткоину) – онда корисник има приступ видео-садржају на ком је и демонстрација самог чина. Ужас – препричава Владо са гађењем.

Кад пронађу страницу с таквим садржајем, поступак уклањања је тежак.

pixabay.com

– У погледу Даркнета, на такву страницу не наилазиш, сваки други клик је твој. Има их на хиљаде. Поступак евентуалног уклањања је заиста тежак и не иде преко ноћи. Многи сматрају да је то процес „уђеш/изиђеш“, али није. Потребно је много времена, знања и вештине да се такво шта може макнути, посебно са места као што је Даркнет. Људи, као и обично, живе у заблуди. Иако водимо евиденцију, тешко је тачно рећи колико чега смо уклонили, али ради се о абнормално великом броју фотографија, видео-записа и других докумената који су уско повезани са дечијом порнографијом и/или педофилијом – каже Влахо и додаје да откривене и идентификоване случајеве пријављују – у Хрватској МУП-у, а велик део пријава иде и ФБИ.Далибор Влахо

Трудноћа је прошла савршено, а онда сам родила НАЈМАЊУ БЕБУ СА ЦРНИМ ОЧИМА: Рекли су ми да неће преживети, а ОВАКО ИЗГЛЕДА 10 година касније

– Уз примену здравог разума интернет је сигурно место за кориснике препун забавног и едукативног садржаја, али морате да знате са чиме рукујете – закључује Влахо.

Погледајте видео:

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАКЉУЧАК САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ – Стефановић: Добро смо разумели Изетбеговића

ГРЧЕЊЕ МОЗГА! Саша Јанковић оправдава вршљање страних агентура по Србији!

Вучић о притиску ЕУ на Србију: Ово је оно што могу да вам кажем

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat