Printscreen
ВИДЕО Регион

(ВИДЕО) ДАЈ ВРЕЋУ ЗЛАТА ЗА МОГ БАКИРА: Ево како су милионске донације за народ БиХ завршиле у Изетбеговићевим џеповима!

САРАЈЕВО - Богатство Бакира Изетбеговића је огромно, а неки аналитичари тврде да је његова укупна вредност укључујући имовина и новац у страним банкама износи између милијарду и милијарду и 100 милиона конвертибилних марака (око 550 милиона евра) .

НАЈОПАСНИЈЕ СЕРИЈСКЕ УБИЦЕ ИЗ ИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ: Убијали жртве па им јели срца, силовали их мртве, а најбруталнији од свих био је Столе из Београда

Одакле Бакиру оволики новац јер га сигурно није зарадио нити би могао за свој животни век. Постоји документарни запис о прикупљању помоћи за БиХ у ратном периоду “Једна врећа злата за мог Бакира”.

Новац, злато и остале драгоцености у току рата прикупљани су у Турској, Швајцарској и Саудијској Арабији и другим европским земљама за помоћ народу Босне, али тај новац никада није стигао до тог истог народа.

(ФОТО) УСТАШКИ КОЉАЧ ФРА САТАНА: Мајка му била Српкиња, а он српску децу крамповима клао
Новац који је био намијењен народима БиХ никада није дошао до БиХ него је завршио на тајним рачунима са којих се данас лагано упумпава у систем и купују некретнине и фирме.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ВИДОВЊАК ЗЛАТКО НАПРАВИО ФОТО-РОБОТ: Овако изгледа ЈЕЛЕНИН УБИЦА

(ВИДЕО) МИЛИОНИ СУ ПОГЛЕДАЛИ ОВАЈ ШОКАНТНИ СНИМАК: Да не би платио хотелски рачун, искочио кроз прозор собе на 19. спрату!

Додик: За 10 година у саставу Србије ће бити Република Српска и северни део Косова

Титов брод-дух нађен насукан на плажи у Калифорнији

ХАГ ГАСЕ НА СВЕТОГ НИКОЛУ: 72 Срба осуђено на 1.138 година затвора! ХАШКИ ТРИБУНАЛ БИО НАЈВЕЋИ ЛОГОР ЗА СРБЕ!

Извор: Курир.рс

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon