Printscreen
Забава

(ВИДЕО) ЧУВАО ЈЕ ТАЈНУ 20 ГОДИНА: Ево шта је Драган Мићановић рекао о култном филму ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ и зашто су га дочекали на КРВ И НОЖ!

Трамп: Спреми се, Русијо, стижу ракете!

Филм „Лајање на звезде“ носи статус култног, али оно што мало ко зна је чињеница да је ово остварење седме уметности дочекано на крв и нож у доба када се тек појавило у биоскопима.

Пуне две деценије касније,Драган Мићановић, који је тумачио лик Филозофа, пред нашим камерама присећа се овог периода и открива шта се дешавало у позадини целе приче.

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ПРОГОВОРИО: Небо и земља су горели, ХЕРОЈИ НИСУ ДАЛИ ПЕДАЉ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

„То је снимано у једно јако ружно време, деведесетих. Јако чудно, чудан сплет околности, спојиле су се коцкице. Цело то снимање, цела екипа која је радила доживљавала је то као ескапизам, да побегнемо од реалности која уопште није била пријатна тих деведесетих“, присетио се Мићановић.

Први одговор Русије Трампу – ево шта му је Захарова поручила

„Сећам се да је било људи који су ми говорили како сте могли да снимате тај филм као да је овде све дивно, као да цветају руже, ви тако снимате филм о младости, а овде је грозно. Сећам се негативне негативне енергије према нама. Нкоме је то сметало“, рекао је Драган.

ПРЕОКРЕТ – Трамп претио ракетама, а сад НУДИ ДА ПОМОГНЕ РУСКОЈ ЕКОНОМИЈИ и тражи да..

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА ИЗНАД РИЈАДА: Војска оборила пројектил Хута

ПОВРЕЂЕНИ ПИЛОТ ЈЕ ДРУГ СА КЛАСЕ ПИЛОТА ПАНДУРОВИЋА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У ПАДУ АВИОНА ПРОШЛЕ ГОДИНЕ: Стравични детаљи несреће!

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН ЖРТВА НЕПРАВДЕ: Капетана Драгана убијају у хрватском затвору. Ово је његово стање…

ОТКРИВАМО: Ево шта је Хитлер рекао о Србима, Београду и Енглезима!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue