ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ЦРНО УПОЗОРЕЊЕ СТИЖЕ ИЗ НЕМАЧКЕ: Џаба стежемо каиш, долази криза због које ћемо и гаће на добош!

Према индикатору немачког института ИМК, изгледи за избијање рецесије попели су се на 32,4 одсто.

НОВИНАР ПОБЕСНЕО: Не могу српски медији да извештавају о држави Косово!

Немачки институт ИМК упозорава на промену политике највећих централних банака, које сада спроводе монетарно стезање, а што би у на крају могло да доведе до погоршавања европског привреде па чак и нове рецесије.

РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ МИЛО: Тражио да НАТО бомбардује децу у Муринама!

Опасност од рецесије је значајно повећана. Стање је много критичније него пре месец дана – упозорио је ИМК. Према индикатору тог института, изгледи за избијање рецесије попели су се на 32,4 одсто, понајприје због ширења трговинских напетости и због наглог смањења ликвидности у светском финансијском систрему. Уједно, индикатори рецесије у Немачкој тренутно су знатно већи него су били 2008. године, када су Европа и свет почели да клизе у највећу кризу након Другога светског рата.

ДАЧИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО УСТАШИ ПЛЕНКОВИЋУ: Нисмо исти – МИ НИСМО БИЛИ НА СТРАНИ ХИТЛЕРА!

У последњих неколико месеци у медијима се појављују различите економске информације, неретко и противречне. Нови лист пише да Међународни монетарни фонд (ММФ) у најновијим прогнозама најављује наставак процвата светске провреде и стопу раста од 3,9 одсто у овој и идућој години. Истовремено, привреде су се почело благо да успоравају, него у целој Европској унији и свету.

(ВИДЕО) ЗАШТО ЈЕ КИМОВА ПОНУДА ЗЛАТА ВРЕДНА: Нови подаци шокирали јавност о стању севернокорејских нуклеарних постројења!

Због успоравања, у јавном простору се већ појавила прва упозорења од могућег избијања нове кризе. Неки посматрачи тврде како је глобална привреда прешла врхунац и да се већ неколико месеци јављају озбиљни знаци пузајуће рецесије, која ће се у свету распламсати током идуће године.

Нова криза, које није било већ деценију, биће по својим размерима и последицама знатно шира и дубља од оне из 2008. године, процењују посматрачи. Кажу да су се пословна очекивања у Еуропи у првом тромесечију смањила, а изгледи у Немачкој, која је локомотива европске привреде, нагло се погоршавају.

ОНИ МОРАЛИШУ: Исмевају жртве инцеста, туку се за бурек и шмрчу “бело”!

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЉУШТЕ КАЗНЕ ЗБОГ ПРЕКОРАЧЕЊА БРЗИНЕ: Ни трик са паузом више не помаже!

ЗАТВОР ЗА „ДРВОСЕЧЕ“ С КОШУТЊАКА! Инспекција извршила увиђај, ВИШЕ ИМ НЕЋЕ ПАСТИ НА ПАМЕТ ДА УБИЈАЈУ ШУМУ!

ДОДИК: Срби били велики страдалници, нека живе Српска и Србија!

БЕОГРАЂАНКА ЈЕ РЕНОВИРАЛА СТАН И ПРОНАШЛА КУТИЈУ: Оно што је било у њој ПРОМЕНИЛО ЈОЈ ЈЕ ЖИВОТ!

СТРИЦ НЕЋЕ НИ ДА ЧУЈЕ ЗА КИЈУ: Породица Коцкар НЕ ЖЕЛИ стјуардесу на сахрани њеног оца

Извор: Курир/Нови лист

Оставите коментар