Printscreen
Занимљивости

(ВИДЕО) ЦИА ОТКРИЛА ЈЕЗИВЕ ПОДАТКЕ Приче о људима са паранормалним моћима леде крв у жилама

Из недавно објављених докумената ЦИА о истраживању парапсихолошких феномена може се наслутити да би неки феномени могли бити и доказани. Документи су објављени тек након захтева за скидањем ознаке тајности, а већина информација темељи се на кинеским истраживањима. Ово су неки од најзанимљивијих закључака документа.

Проглашена ванредна ситуација: Не назире се крај поплавама, јер су најављене нове падавине!

Наредне године је исти часопис организовао парапсихолошку конференцију у Шангају где је учествовао у више од 20 истраживачких института и универзитета из свих делова света. Године 1981. је утемељено стотинак институција где би проучавали децу са посебним способностима.

Наредне године је кинеска академија наука спонзорисала јавну конференцију у Пекингу. Једини циљ била је расправа о људима с парапсихолошким способностима. Исте године откривен је Занг Баошенг. Наиме, на једном универзитету комунистичке партије у Пекингу десетине људи су тестирани како би покушали да открију има ли међу њима неки потенцијални телепата.

Већина истраживања била је негативна, али Баошенг је шокирао истраживаче. Показао је одређене парапсихолошке способности. Наредне године опет су га подвргли истраживању, али овог пута је чак 19 научника посматрало тестове на одсеку за физику учитељског факултета у Пекингу. Показало се да Баошенг може пребацивати мале предмете из затворених складишта само снагом ума.

Убијен савезник Ангеле Меркел: Популарни немачки политичар пронађен мртав

Почиње суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене! Потврђена оптужница после три године!

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА КОЈА ЈЕ ДИРНУЛА СРБИЈУ!

Шест месеци су научници пратили Баошенга и он је у неколико наврата комаде папира стављао у стаклену цев и онда их вадио напоље. Тестове је поновио с малим инсектима. Неколико година касније његове моћи снимљене су и видеокамером. Наводно се на три сличице филма јасно види кретање пилуле кроз канале стаклене цеви.

Један други документ, под називом „Ресеарцх Инто Паранормал Абилитy То Бреак Тхроугх Спатиал Барриерс“ (Истраживање паранормалних способности у рушењу просторних баријера) доноси и опис једног специфичног експеримента у ком је Баошенг учествовао.

– Дрвени кабинет димензија 120џ180џ60 центиметара коришћен је као затворени магацин. Листови папира са јединственим ознакама постављени су на горњу полицу. Баошенг је успео да извуче папире и врати их натраг у кабинет који је остао читав и затворен све време. То показује да је чак и у великим магацинима могуће пробити просторне баријере – пише у документима ЦИА.

ШОК ИСПОВЕСТ ВЕЉКА РАЖНАТОВИЋА! Коначно открио зашто је меч са Хрватом морао кратко да траје, шта га Цеца увек саветује пре борбе, о породици и следећем противнику…

НАРЕДНИХ 7 ДАНА СЛЕДЕ ПЉУСКОВИ И НЕПОГОДЕ! А онда се време драстично мења… ЕВО ШТА НАС ТАДА ЧЕКА!

(ВИДЕО) ЉУБАВИ МОГ ЖИВОТА, НЕМАМ СНАГЕ ДА ТИ КАЖЕМ ЗБОГОМ! Потресна порука Рејесове супруге РАЗАРА ДУШУ!

„Америкен џурнал оф чајнииз медисин“ пренео је сличне невероватне приче, а међу њима најзанимљивија је она о Шулин Сун. Она је наводно могла да убрза раст семена. Снагом властитог ума наводно је могла да подстакне раст семена незамисливом брзином.

У року од 20 минута би семе проклијало и пустило корење дуго неколико центиметара. Исти истраживачи пишу да је чак 180 пута Сан успешно приказала клијање семена и то само коришћењем снаге ума.

УЖАС У УЛИЦИ МИЛОША ТРЕБИЊЦА! Хитна помоћ одмах изашла на лице места!

ПУТИНОВ ПРВИ ЧОВЕК СТИЖЕ У СРБИЈУ! Откривамо о чему ће разговарати са Вучићем и врхом државе! Ово је пет ГЛАВНИХ ТЕМА!

КОЛИНДА ПОКРЕНУЛА НОВУ ОФАНЗИВУ! Хрватска блокирала Србију?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШТРАХЕУ ПРЕТИ ИСКЉУЧЕЊЕ ИЗ ФПО ако прихвати посланички мандат у Европском парламенту!

Црвена армија гинула три године пре „Дана Д“: Амерички историчар о заслузи СССР за пораз нациста

Колика је снага европског „здруженог напада“ на Трампа

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ПРОТУТЊИЛО СРБИЈОМ: Лесковац под водом, град направио велику штету у Клини и Истоку

Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon