Printscreen
Свет

(ВИДЕО) ЧЕЛИЧНИ ОБРУЧ ОКО КИМА: Њих 12 су живи штит Џонг-уна, јачи од МЕТКА! Регрутују их ко мале, немају имена већ ИДЕНТИФИКАЦИОНИ БРОЈ…

Историјски сусрет севернокорејског лидера Ким Џонг-уна и јужнокорејског председника Мун Џае-ина, јужно од демилитаризоване зоне између две Кореје, по много чему ће бити упамћен, а једна од свакако најупечатљивијих ствари у том смислу су Кимови телохранитељи, који су одмах постали хит на друштвеним мрежама.

Сви светски медији су пренели вест о његовој личној свити која се од њега није одвајала, а обраћали су пажњу на апсолутно сваки детаљ.

ОБЈАСНИО МАМИНИМ СИНОВИМА: ДОКТОР САМ НАУКА, АЛИ ОДЛАЗАК ИЗ СРБИЈЕ ЈЕ ИЗДАЈА!

Телохранитељи су проверавали просторије за састанке да би проверили да нема експлозива и уређаја за прислушкивање. Столица на којој је седео Ким је пре тога била дезинфикована, а за то се побринуло лично обезбеђење.

Многи су коментарисали да су јако добро обучени, а женском оку није промакла ни чињеница да су некивеома лепи и згодни.

(ВИДЕО/ФОТО) ОВАКО ХАПСИ СРПСКА ПОЛИЦИЈА, ВЕЛИКА АКЦИЈА У ВИШЕ ГРАДОВА СРБИЈЕ: Боси и у гаћама привођени у станицу, 41 пао због дроге, заплењене велике количине наркотика

Кимово обезбеђење је пажљиво одабрано: по физичкој спреми, изгледу, „снајперским способностима“ и бораличким вештинама, како им „не би ни мрав промакао“.

После тога су сви желели да сазнају више о овом момцима који својим животом чувају лидера Северне Кореје Ким Џонг-уна.

(ВИДЕО) БИВШИ ПИЛОТ ЦИА: На Месецу живи 250 милиона становника, а на Земљу шаљу људе по казни!

Ови телохранитељи су део Врховне гарде која је задужена да штити владајућу породицу Северне Кореје. Тренутни командант гарде је Јун Џонг-рин.

По званичној историји, ова гарда је учествовала у Корејском рату, а њене јединице су „изродиле“ чак 72 „хероја рада“ и 28 „хероја републике“.

Прве јединице су настале 1946. године, а од 1970. годне до половине деведесетих били су део Одељења државне безбедности.

ВУЧИЋУ, ШТО ГА ТРПИШ: ПОСЛАНИК НАПРЕДЊАКА ГОРИ ОД ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ!!!

Ким Џонг-ил је реорганизовао гарду тако што је отпустио више десетине официра и проширио своју групу приватних телохранитеља за 200 људи и назвао их „Јединица 2.16“.

Ова гарда спада под контролу Корејске народне армије и подељена је на приближно шест одељења, три борбене гарде, неколико одељења телохранитеља и један грађевински батаљон. Јединица има између 95.000 и 120.000 запослених.

Телохранитељи се деле на две групе: Одељење 1 које штити Ким-ил Сунга и Одељење 2 које штити Ким Џонг-ила. Претпоставља се да Ким има своју личну гарду за заштиту.

ВУЛИН ОДГОВОРИО СКОТУ: Не знам разумног дипломату који мисли да је Србија колонија!

Команда гарде има кампове широм земље, обично близу званичних резиденција и има јако упориште у Пјонгјангу.

Гарда надгледа војне и партијске личности да би осигурала безбедност породице Ким. Ове јединице користе и артиљеријска и оклопна возила да би заштитили руководство земље.

Према сведочењима Ли Јанг-кука, регрути за гарду се проналазе у средњи школама након чега следи преглед.

АПСУРДНО: ВУЧИЋ НАПАДА БИВШЕ, А ЦЕО ДОС МУ СЕДИ У ВЛАДИ!?!

Физички предуслови су да регрут нема ожиљке на лицу и да има пропорционално грађено тело. Потенцијалним кандидатима се проверава породична историја, као и партијска оданост.

Једном када буду изабрани, чланови добијају идентификациони број, док им се сви остали бришу, а контакт са породицом је забрањен. Само један члан у породици може да ради као телохранитељ.

Регрути затим иду у посебне кампове за обуку која траје и до две године. Обука обухвата теквондо, стражарење, маршеве од 25 км и тактике током посебних операција.

Према речима Ох Јанг-нама, бившег члана Одељења за државну безбедност, Врховна гарда је објавила књигу о обуци на 300 страна са детаљима ранијих задатака.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОЈЕКАТ: ЊЕГА СУ СТВОРИЛИ ДА БУДЕ НОВИ МИЛО И ГОРИ ЈЕ ОД СТАРОГ!

Буђење из илузија: Балкански демон уништава бајку о добрим суседима

Без притвора за Дудаковића

(ФОТО) 20 добро скривених тајни које је Дизни свих ових година крио од нас у нашим омиљеним цртаћима! Ово је да не поверујеш!

КОЛИНДА ДАНАС СЛАВИ 50. РОЂЕНДАН, Шешељ спремио посебан поклон!

ЕУ спрема „троструки удар“ на Америку

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat