FOTO: FONET
Политика Србија

(ВИДЕО) НАТО НАС ЈЕ ОСЛОБОДИО, ТО НИЈЕ БИЛА АГРЕСИЈА: Овако је говорио нови ЈАНКОВИЋЕВ коалициони партнер

Саша је тврдио да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, као и да је НАТО заправо ослобађао Србију.

(ВИДЕО) ШЕФ ФБИ СЕ ПОКАЈАО ШТО НИЈЕ ПОВЕРОВАО ОВОМ СРБИНУ: Дошао да их упозори на напад, избацили га напоље! 2 МЕСЕЦА КАСНИЈЕ СВЕ СЕ ОБИСТИНИЛО!

Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић и лидери још четири покрета потписали су споразум о сарадњи и најавили повезивање са бројним покретима истог опредељења у циљу промене тешког живота у Србији и начина обављања власти.

Споразум су потписали лидери Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, Шумадијске регије Саша Миленић, Новог покрета Решад Хоџић и Покрета против диктатуре Тијана Хегић.

FOTO: FONET

Ово предавање не смете да пропустите! Први пут у Београду!

Јанковић је навео да покрети споразумом желе да покажу да грађани имају право на организовање и демократију мимо политичких странака и додао је да се лидери тих покрета нису окупили да би дошли на власт.

Споразуму се највише обрадовао лидер Шумадијске регије Саша Миленић, који је пре четири године на годишњицу НАТО бомбардовања буквално сатанизован на друштвеним мрежама.

– Данас ми је свечан дан: данас Шумадијска регија потписује споразум о стратешком партнерству са Покретом слободних грађана! Упалили смо новогодишњу прскалицу и храбро улазимо у мрачни српски Новосибирскиј љес – радовао се Миленић на Твитеру, а твитераши су се подсетили његових ранијих изјава, које су окарактерисане, у најмању руку, као скандалозне.

Саша Миленић, некадашњи високи функционер УРС-а и председник Скупштине града Крагујевца, је пре четири године у својим постовима на Фејсбук и Твитер профилима навео да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, да је НАТО заправо ослобађао Србију и запитао се да ли је тачна идеја идеолога усташког покрета Анте Старчевића да је сам назив Срби, изведен од латинске речи Сервус што значи роб.

Саша је навео да је Србија извршила геноцид над албанским становништвом и да је Србија с намером ушла у рат са НАТО да би имали данашњу омладину „која мисли да је бранио земљу од агресора а не себе од суочавања са одговорношћу за геноцид“.

НЕНАД ЈЕЗДИЋ РАСПАЛИО ПО РИЈАЛИТИЈИМА: Не знам ко тих гов…а више може да се нагута?

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Посебан „зачин“ годишњици Миленић је додао путем свог твитер налога у коме је НАТО назвао „ослободиоцима“!

– Лично не сматрам да је НАТО извршио агресију нада мном – казао је једном приликом.

У Сечњу пада власт?! Опозициони лидер Вукашин Баћина ексклузивно за Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАЗАНСКИ: САД и Европа више не мисле исто – ЗА БРИСЕЛ ЈЕ АМЕРИКА ПОСТАЛА ПРОБЛЕМАТИЧНИ ЏИН!

Земан: ЕУ је кукавица

(ВИДЕО) Хаос код Амбасаде САД у Бејруту због одлуке Трампа

Извор: espreso.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon