Сергеј Лавров (Фото: РИА новости)
Аналитика Русија Свет

(ВИДЕО) Американци озбиљно схватили Лавровљеву шалу

Житељи САД озбиљно су схватили саркастично признање шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова у емисији новинара Тиграна Кеосајана да се Москва мешала у изборе у разним земљама, сведочи анкета коју је спровео новинар РТ.

Репортер је заустављао на улици локалне житеље, показивао им инсерт из емисије и постављао питање: „Шта мислите, да ли би некога могло да изненади то што је он признао да се Русија мешала у америчке изборе?“.

 „Наравно. Мислим да ће то јако утицати на јавно мњење“, рекла је једна од учесница у анкети.„Веома је изненађујуће то што је овако нешто признао“, изјавила је друга девојка.

„Да су то учинили, тешко да би то признао, зар не?“, запитао се један од учесника у анкети.

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ЂИЛАСОВЕ БИВШЕ ЖЕНЕ: Тукао ми оца, а мене трудну мучио!Након тога је водитељ открио да се министар шалио. „Да, али откуд знамо да се он шали“, прокоментарисао је један од анкетираних.Саговорници водитеља РТ признали су да су на Западу људи склони томе да верују негативним информацијама о Русији.

Програм Тиграна Кеосајана емитован је на телевизијском каналу НТВ 28. децембра. У разговору с руским министром иностраних послова, водитељ се пожалио да је Русија имала „тешку годину“ јер је морала да се меша у изборе у разним земљама.

„Нисте набројали све што смо ове године направили. И Шведска, и Данска, Црна Гора, Македонија, Аустрија. Све у свему, морали смо да радимо, наравно, то није лако. И због тога се, све у свему, нисмо дотицали других ствари које нису мање важне, као, на пример, да развијамо културне везе с Јапаном“, одговорио му је Лавров и додао да „јапанског императора засад није могуће скинути“.

БРАТАНИЦИ У СТАРОМ БЕЧЕЈУ ПОСЛАЛА ЈЕ ПОКЛОН ИЗ ЊУЈОРКА: Када им је пакет стигао на кућу ШОК! Имали су шта и да виде!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Због петарди дете изгубило око, другом повређено лице

Младић тешко повређен у саобраћајки

(ФОТО/ВИДЕО) Талачка криза у пошти у Украјини: Заробљено 11 људи, од тога двоје деце

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri