Printscreen
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) АМЕРИЧКИ ВОЈНИ ПИЛОТИ ОЧАЈНИ: Како да ратујемо са Русима кад и не видимо њихове ловце Су-30 и Су-35! Њиховим мукама ту није крај!

Амерички војни пилоти, чак и они који управљају ловцима пете генерације Ф-22 Раптор, фрустрирани су јер не могу благовремено да открију и прате руске ловце Су-30 и Су-35 у Сирији.

Један од командира ескадриле у авио-бази Ал-Дафра у Уједињеним Емиратима рекао је за амерички авијатичарски недељник “Авиејшн вик”, да се амерички пилоти увек изненаде када се поред њихових авиона у ваздушном простору Сирије појаве руски ловци.

Пси раскомадали власницу, па нису дали полицији да приђе лешу: Инспектори 8 сати скупљали остатке тела

Неименовани пилот је објаснио да се таква „изненађења“ дешавају зато што Ф-22 не располаже комплетима сензора за откривање и идентификацију туђих авиона у ноћним условима.

„Покушавамо да са руским пилотима успоставимо везу преко специјалних канала, али они не одговарају“, пожалио се амерички официр.

ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЛОЛЕТНИЦУ! У њу је био СМРТНО ЗАЉУБЉЕН, а онда јој је ВЕЗАО РУКЕ, НОГЕ И УСТА и обљубио је на градском стадиону!

Пилоти Ф-22 раптора имају још један проблем, они немају могућност да преко тактичког система Линк 16 држе везу са командним центром, већ морају о ономе што виде извештавају преко токи-вокија.

Једна од примедби је да немају показиваче циља инсталиране на визирима својих кацига. Можда је ипак најиндикативније што признају да оно са чиме се суочавају у ваздушном простору Сирије изискује брже доношење одлука него што је тренутни стандард у америчкој војној авијацији.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Јована (13) кренула на тренинг и од тада јој се губи сваки траг

ентагон и начелника Комитета штабова посебно брине, а за то нема ни брзог ни лаког решења, што је рат у Ираку и Сирији показао да скупи стелт-омотач, који би најбољим америчким авионима требао да обезбеди радарску “невидљивост”, на блискоисточном сунцу губи својства и „невидљиву моћ“, и додају да стелти не прија ни тамошњи песак.

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН КАО УСРЕД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Мушкарац (27) убијен испред познатог београдског клуба, нападач у бекству

Све ово само је део истине о проблемима са којима се Американци суочавају. А због свега што могу Руси са својим Су-30 и Су-35 није ни чудо што су амерички пилоти депримирани.

(ВИДЕО) ПОБИЛИ ИХ – ПА МРТВЕ ПРЕТРЕСАЛИ! СКИНУЛИ СУ ИМ ПРСТЕЊЕ, УЗЕЛИ ОРУЖЈЕ! Овако је изгледао шиптарски напад на караулу Кошаре!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић обишао радове на јужном краку Коридора 10

Марин ле Пен: Уништимо ЕУ изнутра

СПЛИТСКЕ ХУЛИГАНЕ ЧЕКА ПАКАО „Торцида” спрема ломачу за отпаднике!

Извор: Курир

Оставите коментар