youtube.com
Србија

(ВИДЕО) Америчка амбасада у Србији КОНАЧНО СРУШЕНА ДО ТЕМЕЉА!

Багери су сравнили некадашње дипломатско представништво Сједињених Америчких Држава у Београду. Нови стамбено-пословни комплекс биће завршен до 2019. године.

После више од шест деценија, зграда некадашње Амбасаде Сједињених Америчких Држава, која се налазила на потезу од Кнеза Милоша, Војводе Миленка све до Сарајевске улице, готово је у потпуности срушена.

Багери су још пре два месеца почели припрему терена који су у септембру прошле године купиле израелске компаније Yосси Аврахами и Алмогим холдингс, и најавили градњу поџемног паркинга за око 500 возила, 220 луксузних станова, мини-насеље са неколико поџемних винарија и ресторана. За изградњу читавог комплекса у центру града је ангажована домаћа фирма, која ће упослити 250 радника. Израелски инвеститор је архитектонско решење поверио израелским и српским стручњацима.

Нови стамбено-пословни комплекс у Кнеза Милоша би требало да буде завршен до 2019. године. Инвеститор је најавио да ће се станови продавати и током градње, али ће се први купци у њих уселити тек по добијању употребне дозволе и укњижбе.

 

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Велика лаж о „великосрпској агресији“ на Хрватску

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ КИМОВО НАЈОПАСНИЈЕ ОРУЖЈЕ: Авион који ниједан радар не може да открије, а кад чујете зашто…

ОБОРЕН РЕКОРД: Лесковац направио највећу пљескавицу НА СВЕТУ! (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat