Порошенко и Америка (Илустрација: Правда)
Свет

(ВИДЕО) АМЕРИ ОД ПОРОШЕНКА ТРАЖЕ ДА КРЕНЕ НА ДОНБАС: Он се нећка, ПЛАШИ СЕ ПОРАЗА, да ће га обесити и да НЕЋЕ МОЋИ ПОБЕЋИ У МОСКВУ!

Петро Порошенко се боји да крене у напад јер зна да због тога неће победити на новим председничким изборима. У Русију неће моћи да побегне, САД баш брига за њега, а зна би могао да буде обешен. Поврх свега, он се боји да да ће се и та офанзива претворити у пораз. Из Вашингтона му прете да ће, ако не крене у рат, открити да је Украјина оборила малезијски Боинг .

(ВИДЕО) МОМЦИ ИЗ ДУБИОЗЕ КОЛЕКТИВА УЖИВО ИЗВРЕЂАЛИ ЈОВАНИНОГ СУПРУГА У ЊЕНОЈ ЕМИСИЈИ: Водитељка их угостила, они јој ударили на Жељка, али њен ОДГОВОР их је ућуткао

Изјава министра транспорта Малезије да се Русија не може оптуживати за обарање Боинга националне авио-компаније његове земље и високог функционера Холандије да за ту трагедију може бити оптужена Украјина – не треба уопште да нас радују.

У Партизану сам била бело робље! Почела сам да мрзим саму себе што сам лепа! ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА

Те изјаве су иницирале Сједињене Државе јер нико други није био у стању да изврши притисак на Малезију и Холандију. САД очито уцењују Украјину.

А шта од ње желе? Чини ми се да је све просто: траже да Украјина изврши напад на светско фудбалско првенство у Русији.

Уз претњу: у супротном ћемо свима открити да сте ви оборили Боинг и то ће вам бити крај.

СРАМОТА! СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ЖЕСТОКО ПРОЗВАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Иди у Фк Вегетаријанац! Популарни глумац сурово понижавао нашег најбољег тенисера током меча!

Можда донекле претерујем, али ми се ова варијанта развоја догађаја чини веома могућом.

Са овим се потпуно римује понашање апсолутно распојасаног Курта Волкера, америчког специјалног изасланика за Украјину, који отворено говори о „неопходности чишћења Донбаса“.

СИЛОВАО МИ ЈЕ ДЕТЕ, ЊЕГОВ ТАТА МИ СЕ СМЕЈАО! Пао ми је МРАК на очи кад сам видео крв на гаћама сина, а онда САМ ПУЦАО! Детаљи драме у Гоце Делчева

Порошенко се боји да крене у напад јер зна да због тога неће победити на новим председничким изборима. У Русију неће моћи да побегне, Сједињеним Државама се пљуцка на њега, а зна би могао да буде обешен.

Поврх свега, он се боји да да ће се и та офанзива претворити у пораз.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ КРАЉИЦА ТЕНИСА, А ОНДА ЈЕ НЕСТАЛА! Трибине су биле крцате када би она играла, а данас је заноснија него икада!

Само, њега држе за уво и говоре му: ради шта ти се каже. Јер, то САД даје одличне могућности за трговину са Русијом („Преко овог кијевског циркузана можемо вам упропастити Мундијал).

За трговину поводом свега и свачега.

Ствари стоје приближно овако.

(ВИДЕО) Чудо Божје: Планина се обрушила, почела да тутњи ка цркви, а онда је све стало

Некако се, наравно, све може разрешити. Али, ако све крене по горем сценарију, погинуће веома много људи. Много мирних људи. Војна лица не помињем јер им је то посао.

Свима саветујем: ако видите да се поред вашег насеља нешто закувава – одмах одлазите.

ПАКЛЕНО! ПРЕТЕ НАМ НЕСНОСНЕ ВРУЋИНЕ, РХМЗ НАЈАВЉУЈЕ: Лето 2018. једно од 10 најтоплијих у Србији ИКАДА! 55 ПАКЛЕНИХ дана и 25 тропских ноћи у ЈУЛУ И АВГУСТУ

Не искључујем потпуно ни могућност да се Порошенко некако извуче. Само, засад све иде ка многобројним сахранама и кошмару са канонадама који може потрајати две недеље.

За то је све спремно. Они са друге стране (Украјинци) спремили су се тако као да имају намеру да напредују најмање до Стаљинграда.

УХАПШЕН ЛАЖНИ ПРЕСРЕТАЧ! Бивши снајпериста Данило Тешић (38) из Београда ухапшен је због сумње да се представљао као полицајац на Ибарској магистрали.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин: Русији не прети нуклеарна опасност, безбедност је дугорочно осигурана

СПИСАК НАЈВЕЋИХ МАФИЈАША КОЈИМА ЈЕ ЗАБРАЊЕН УЛАЗ У СРБИЈУ!

СРАМОТА! СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ЖЕСТОКО ПРОЗВАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Иди у Фк Вегетаријанац! Популарни глумац сурово понижавао нашег најбољег тенисера током меча!

Ђурић Европској Унији: Изјасните се о ставу Апостолове

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon