Youtube
Друштво Србија

(ВИДЕО) АМЕРИ И РУСИ У ШОКУ! СРПСКИ МИЛОШ РАСТУРИО КОНКУРЕНЦИЈУ У АБУ ДАБИЈУ: Арапи га „отели“, хоће га за себе!

Српска беспосадна земаљска платформа "Милош", намењена за подршку специјалних и извиђачких јединица изазвала је огромно интересовање на сајму УМЕX 2018 у Абу Дабију и на изричит захтев домаћина остављена је у Уједињеним Арапским Емиратима ради тестирања и потенцијалног опремања њихових оружаних снага.

СПРЕМА СЕ КРВАВИ СЦЕНАРИО ЗА СРПСКУ: Амери и Британци у пет фаза желе да сруше Додика и ПРЕУЗМУ КОНТРОЛУ НАД РС!

Подсетимо, Сајам УМЕX 2018, посвећен беспосадним системима и платформама, одржан је од 25. до 27. фебруара у Абу Дабију, а међу излагачима нашли су се Војнотехнички институт и српска одбрамбена индустрија са развојним пројектима, међу којима су се издвојили наоружана беспосадна земаљска платформа „Милош“ и беспилотни хеликоптер „Стршљен“.

ЛГБТ и НАТО активисти нападају Заветнике у изборној тишини

Делегацију Министарства одбране на овој сајамској манифестацији, како је саопштено данас, предводио је вршилац дужности помоћника министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић, који је истакао да је наступ наше војне индустрије изазвао велику пажњу домаћина, на челу са шеиком Мухамедом бин Заједом, престолонаследником УАЕ.

(ФОТО+ВИДЕО) ПУТИН НА МИТИНГУ ЗАПЕВАО СА ПРИСТАЛИЦАМА: Скоро 100.000 људи певало као један

Српска одбрамбена индустрија и Оружане снаге УАЕ имају дугу традицију пословања и сарадње, а развили смо и добру сарадњу са произвођачима из УАЕ. Ово је први пут да излажемо на УМЕX сајму и ради се о заиста интересантном сајму који пружа одличан увид у заиста изврсну технологију, рекао је Милорадовић.

Слепом Словенцу нудили посао возача аутобуса

Он је навео и да је наоружана беспосадна земаљска платформа „Милош“, намењена за подршку специјалних и извиђачких јединица, посебно у противтерористичким дејствима у урбаном окружењу, изазвала посебно интересовање на сајму и то средство је, на захтев домаћина, остављено у УАЕ ради тестирања и потенцијалног опремања њихових оружаних снага.

Сајам УМЕX 2018 окупља водеће светске произвођаче у овој области, а развојни пројекти ВТИ-ја представљени су на штанду ЈП „Југоимпорт-СДПР“, поред пројеката тог предузећа и његових коопераната, наведено је у саопштењу.


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТУРСКО БОМБАРДОВАЊЕ СИРИЈЕ: Страдало 36 провладиних бораца у Африну

Руски војни извор: Амерички ПРО сада може да гађа врапце

(ВИДЕО) ЦИКЛОН БОМБА ПРЕТИ АМЕРИЦИ: Због велике опасности наложена ХИТНА ЕВАКУАЦИЈА СТАНОВНИШТВА!

Пуцњава на Универзитету у Америци: Убије две особе, нападач у бекству

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun