Foto: Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) АЛБАНЦИ ПЕВАЛИ РАТНЕ ПЕСМЕ – У СУБОТИЦИ! На зиду изнад, окачена ПУШКА И ЗАСТАВА АЛБАНИЈЕ, орили се стихови из РАТА са Србима!

Друштвеним мрежама се шири снимак на ком група Албанаца из Суботице седи и пева песме за чији садржај корисници тврде да је националистички. Они певају са кечама на глави, што је део њихове традиционалне ношње, док је изнад њих на зиду окачена пушка

(ВИДЕО) ДУЛЕ САВИЋ ЗАПЕВАО ЧЕТНИЧКУ ПЕСМУ И НАПРАВИО РУСВАЈ: Легендарни фудбалер Црвене звезде очитао лекцију Хрватима, па се латио микрофона

Наиме, овај видео изазвао је бурне реакције, поготово Суботичана, који су побеснели када су схватили да их провоцирају они за чији су се опстанак на неки начин борили.

– Овај момак који снима је син власника једне суботичке пекаре. Ово се одвија иза те пекаре у њиховим просторијама. За ове људе је једна политичка организација левичарских и антисрпских фанатика скупљала петицију да остану у том локалу који је градско власништво. Њима је град укинуо по свим законима и прописима најам тог простора и то је онда био „скандал“ који је натерао ту организацију да их спасе – написао мушкарац који је објавио овај снимак.

САЗНАЈЕМО Пијаног возача који је задао смртоносни удар ТЕРЕТЕ ЗА УБИСТВО Шабана Шаулића и Мирсада Керића

Други који су коментарисали снимак, били су згрожени понашањем, јер док поменута екипа пева, изнад главе оног који снима атмосферу виси пушка на зиду.

„Срамота, у срцу Србије нама ово не треба“, „И ви пишете петицију за ове, срам вас било“.

НАШЕ НАОРУЖАЊЕ ХИТ У АБУ ДАБИЈУ Највеће интересовање за српски дрон и летећу бомбу са ГПС навођењем

Foto: Printscreen

УЖАС У НИШУ: Дечаку сломљене лобања и рука!

Ипак, појавило се и једно тумачење, односно превод које речи које су ови људи певали. Према тврдњама тог момка, овде је испевана ратна националистичка песма, која се орила у ратном периоду, са Србима.

– Пошто говорим перфектно албански језик, тврдим да овде од горанског нема ни „г“.. Горанци говоре другачије.. и ово су Албанци 110%. Иначе је и песма о мајци Косову „нона јоне“ – значи мајка наша – намерно пишем како изговарају. Та песма се певала у ратном добу – тврдио је један корисник.

Није потврђено да ли је ова песма и ситуација имала било какву провокаторску намеру или је само приказала како се Албанци веселе.

Ђиласови људи напали новинарку у Чачку!

Sastanak Slobodne Subotice/Grada… (Ironija)Ako neko ne kapira sa snimka ovo je "naivni momak" vlasnik pekare "Spartak".Oke, mnogo ljudi me pita da li je sprdnja. NE NIJE SPRDNJA ovo se odvijalo u Subotici. U prostorijama iza pekare "Spartak".

Posted by Branko Cirjakovic on Saturday, 16 February 2019

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДЛУЧЕНО Деа ипак остаје на интензивној, за то ПОСТОЈИ РАЗЛОГ

ЕПИЛОГ НАПАДА У СПЛИТУ: Управни одбор Регионалне лиге издао саопштење

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed