Printscreen
Забава

(ВИДЕО)‚17 ГОДИНА НАКОН СМРТИ ПЕВАЧА ИНДЕКСА: Ову ИЗГУБЉЕНУ ПЕСМУ отпевао је Даворин Поповић, НИКАДА ЈЕ РАНИЈЕ НИСТЕ ЧУЛИ!

Исмет Нуно Арнауталић, који је свирао гитару у Индеxима до 1969. године, обрадовао је многобројне фанове сарајевских рокера песмом која до сада никада раније није објављивана.

НАТО СПРЕМА ЖЕСТОК УДАР НА ПУТИНА: Оружје и ресурсе у борби против тероризма ПРЕУСМЕРИТИ НА РУСИЈУ!

Исмет Нуно Арнауталић, који је свирао гитару у Индеxима до 1969. године, обрадовао је многобројне фанове сарајевских рокера песмом која до сада никада раније није објављивана. У питању је песма „Ти мислиш добро би било“ коју је написао давне 1982. године и дао је Горану Герину.

(ФОТО) БОГАТА ДЕЦА БАЛКАНА ШОКИРАЈУ СВЕТ: Знамо за богаташе широм планете, а ево каквим луксузом се хвале клинци из региона!

„Прегледавајући недавно своју музичку архиву, са идејом да коначно скупим све композиције које сам компоновао на једном месту, наишао сам на нешто што сам, чини ми се, потпуно избрисао из своје меморије… И, слушам песму, навиру сећања… кроз маглу“, изјавио је Нуно.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ХОРОР: Три рођака хтела да се окупају у језеру, па снимили сопствену смрт

„Текст је написао Душко Трифуновић, а аранжман Ранко Рихтман. Песму је Горан снимио и ставио је на свој први ЛП. Песма се често вртила на радио-програму. Када ју је Даворин Поповић чуо, молио ме да он сними своју верзију. Једног дана отишли смо у студио и за своју душу снимили Даворову верзију ‘Ти мислиш добро би било’ на већ постојећу матрицу, на којој се непогрешиво препознаје соло гитара Боде Ковачевића“, додао је он.

(ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈЕ НА АУТОПУТУ КОД ШИМАНОВАЦА: Запалио се камион са дезодорансима, САОБРАЋАЈ ОБУСТАВЉЕН!

Како истиче, све године су му пролетеле у само једном тренутку, чим је чуо ову верзију.

КАПЕТАН ДРАГАН БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН У ЗАТВОРУ: Камере све снимиле, али Хрвати покушавају да заташкају инцидент!

„Ја мислим било би добро да поделим ово мало благо што сам нашао, ово путовање у прошлост, које нас сећа на нашег Певача. Уживајте у сјајној Давориновој премијерној изведби ‘Ти мислиш добро би било’! Ово сигурно до данас нисте чули“.

ХОРОР У БАТАЈНИЧКОЈ ШКОЛИ, РОДИТЕЉИ У ШОКУ: Терали ђаке да гледају абортус и искасапљене фетусе?! Седмацима било мука од језивих призора

Подсетимо, блистава каријера Индекса прекинута је након смрти познатог певача, који је преминуо од рака панкреаса у јуну 2001. године.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

IZGUBLJENA I NIKADA OBJAVLJENA PJESMAPregledavajući nedavno svoju muzičku arhivu, sa idejom da konačno skupim sve kompozicije, koje sam komponovao, na jednom mjestu, naišao sam na nešto što sam, čini mi se, potpuno izbrisao iz svoje memorije… I, slušam pjesmu, naviru sjećanja… kroz maglu.Pjesmu "Ti misliš dobro bi bilo" napisao sam davne 1982. godine i dao je Goranu Gerinu. Tekst je napisao Duško Trifunović, a aranžman Ranko Rihtman. Pjesmu je Goran snimio i stavio je na svoj prvi LP. Pjesma se često vrtila na radio programu. Kada ju je Davorin Popović čuo, molio me da on snimi svoju verziju. Jednog dana otišli smo u studio i za svoju dušu snimili Davorovu verziju "Ti misliš dobro bi bilo" na već postojeću matricu, na kojoj se nepogrješivo prepoznaje solo gitara Bode Kovačevića. Kada sam čuo ovu izvedbu, proletjele su mi sve ove godine u jednom trenutku i poželio sam da sjedim sa Bodom i Davorinom i da zajedno slušamo ovu pjesmu. Ja mislim bilo bi dobro da podijelim ovo malo blago što sam našao, ovo putovanje u prošlost, koje nas sjeća na našeg Pjevača.Uživajte u sjajnoj Davorinovoj premijernoj izvedbi "Ti misliš dobro bi bilo"!Ovo sigurno do danas niste culi.Video ilustracija: Ismet Nuno Arnautalić

Posted by Ismet Nuno Arnautalic on Sunday, 6 May 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: АМЕРИКА ДАЈЕ 18.000.000 ДОЛАРА ДА МЕ СРУШИ! ТРАЖИЋУ ЗАШТИТУ ОД ПУТИНА: Председник РС тврди да му раде о глави!

Амбасада Русије: Сам живот уништио британске оптужбе у „случају Скрипаљ“

НИШТА ОД НОВОГ ИМЕНА МАКЕДОНИЈЕ: Минситри спољних послова после два дана у Њујорку НИСУ РЕШИЛИ СПОР!

Сад је јасније: НАТО признао да му нису мета терористи

Додик позвао Путина да посети Српску

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon