Регион

(ВИДЕО) 12 година обмане и лажи: ОВАКО СЕ КУПОВАЛА НЕЗАВИСНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ !!

Црна Гора јуче је прославила Дан независности, коју је "извојевала" намештеним референдумом пре 12 година.

Биљана је на трафици оставила пасош, сат и златно прстење. Изговорила је 5 речи и нестала. Од тада је прошло 902 дана, а њен случај није једини

Према „званичним“ резултатима, на референдуму је гласало 419.240 грађана или 86,5 одсто од укупног броја бирача. Независност је, према тим подацима, подржало 230.661 грађана или 55,5 одсто, док је за останак заједничке државе са Србијом било 185.002 или 44,5 одсто.

Иако се актуелна мафијашка власт куне у референдум који је одржан 21. маја 2006. године од јавности се крије да су људи потплаћиваи, уцењивани, да је уништен комплетан бирачки материјал са гласања са јасном намером да се сакрију трагови неправилности на биралиштима.

Био је највећи херој Србије, па преко ноћи постао најомраженији преварант: Тражили смо га у родном месту и сазнали где је и шта ради данас

Блок за заједничку државу изнио је низ примедби на регуларност гласања, али је председник Републичке референдумске комисије Франтишек Липка, који је постављен на то место испред ЕУ, дао зелено светло за регуларност референдума. Липка је касније, „за добро обављен посао“ постављен за амбасадора Словачке у Црној Гори.

Право гласа на референдуму ни било дозвољено хиљадама држављана Црне Горе, који су имали пребивалиште у Србији, док су, с друге стране, на биралишта масовно гласали представници суверенистичке опције из дијаспоре.

ОВА ЕВРОПСКА ЗЕМЉА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ: На адресе 4,8 милиона домаћинстава стигли леци с упутствима за преживљавање МОРАМО БИТИ СПРЕМНИ

На референдуму је, по сопственом признању, гласао и косовски нарко-бос Насер Кељменди, иако није имао законско право за тако нешто. Он се чак похвалио и да је на референдум довео неколико аутобуса пуних његови сународника како би гласали за црногорску независност.

Одмах након „независности“ донет је дискриминаторски Устав Црне Горе, који је омогућио укидање српског језика као службеног и довео Србе у Црној Гори у неравноправан статус.

Црна Гора се на покраденом референдуму није одвојила само од Србије већ и од себе. Тако је независна Црна Гора је била међу првима који су признали отимање Косова и Метохије од Србије, што ће остати упамћено као вечна мрља на образу Црне Горе. Нажалост, то није био једини срамни потез на међународном плану, јер се Црна Гора касније придружила свим антисрпским активностима, као што је гласање за пријем тзв. Косова у Унеско.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

У независној Црној Гори додатно је настављена голгота Српске православне црквеи њеног свештенства. С једне стране, СПЦ је мета свакодневних напада, а с друге не штеди се пропагандна и сваке друга државна помоћ НВО Црногорска православна црква.

Да се одсетимо како су oсведочени србомрзац и бивши велики Србин Мило Ђукановић и његови пајташи куповали независност Црне Горе, вршили притисак и уцењивали људе.

ВРАЋАЈУ СРБЕ И СКИДАЈУ ИМ ТАБЛИЦЕ: Ако сте кренули на пут и имате овај папир, ЧЕКА ВАС НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ГРАНИЦИ!

Актери на овом снимку су: Бушковић Машан, Иваовић Иван активиста изборног штаба ДПС-а за МЗ Голубовци Подгорица, Мијовић Василије, Вучинић Ранко активиста ДПС-а за МЗ  Голубовци, Подгорица, огледајте овај скандалозни снимак:

OVAKO SE KUPOVALA NEZAVISNOST CRNE GORE !!Vjerovatno će mnoge od vas,koji ste prije 12 godina iskreno i svim srcem bili za nezavisnu Crnu Goru da zaboli ovaj video,kao što inače boli i svaka istina..Ali hoću da vam pokažem ljudi moji kako se danas na sličan način kupuju ljudske duše u Crnoj nam Gori…OBAVEZNO ODGLEDATI DO KRAJA !!

Posted by Kontra Tim Cetinje on Monday, 21 May 2018

Извор: govorisrbija.rs/in4s.net

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: Јасеновац се мора окарактерисати КАО ГЕНОЦИД НА МЕЂУНАРОДНОМ НИВОУ

(ВИДЕО) РАДНИЦИ ЕПС УЗЕЛИ МИТО У КАФАНИ! Погледајте како броји паре за столом! ДОШЛИ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛО, ПА ОД ВЛАСНИКА УЗЕЛИ 420 ЕВРА

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈ

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
17°
Mon