ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ ПРОЗВАЛИ ВЛАСТ: Не смете да упалите „Вечну ватру“!

Кандидати листе „Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ“ положили су цвеће на споменик „Вечна ватра“ посвећен жртвама НАТО агресије на СР Југославију.

Заветници су том приликом подсетили на свој апел градским властима упућен у јуну месецу прошле године за обнову споменика и поновно паљење вечног пламена.

(ВИДЕО) УБИЈАЈУ СВИРЕПО И БЕЗ ОКЛЕВАЊА: Ево ко су Тахрир ал Шам, убице руског пилота! БРУТАЛНИЈИ ОД ЗВЕРИ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ!

Прва на листи, Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је да Град Београд још увек није одговорио на иницијативу Заветника.

СКАНДАЛ У АУСТРИЈИ: Власник локала у Тиролу забранио улазак политичарима који бране Републику Српску и српско КиМ!

„Овај споменик је симбол жртава НАТО агресије, сећање на народ који је страдао, на порушене мостове, болнице, породилишта, на брутално бомбардовање Београда. У ноћи петог октобра група људи оскрнавила је споменик и угасила „Вечну ватру“. Ми ћемо се у Скупштини Града заложити да се овај споменик обнови, а вечни пламен поново упали у знак сећања на велику борбу наше земље и народа за очување слободе и мира. Београд мора да памти НАТО агресију и све оне који су положили своје животе.“, нагласила је Ђурђевићева.

ПОСЛЕДЊА ПОРУКА МИЛАНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У БОРЧИ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Само месец дана после погинуо са женом! ЋЕРКИЦА (1) ОСТАЛА САМА

Она је истакла да је овај споменик нападнут и оскрнављен управо зато што подсећа на херојску борбу и отпор америчком империјализму и да је то један од разлога због чега градске власти немају смелости да поново упале „Вечну ватру“ на Ушћу.

(ВИДЕО) ОВАКО ГИНУ ХЕРОЈИ: Откривене последње речи руског пилота обореног у Сирији

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed