ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ПАЖЊА, ПАЖЊА! ВАЗДУШНА ОПАСНОСТ ЗА БЕОГРАД! Овим речима је Аврам Израел остао урезан у памћење Београђана, склоништа су тада била њихов други дом

Данас се обележава 19 година од стравичне НАТО интервенције "Милосрдни анђео", а 78 дана су трајали ваздушни удари у којима је живот изгубило најмање 2.500 особа, док неки извори тврде да је број жртава достигао и 4.000.

Никада нећемо заборавити жртве и штету која је Србија претрпела за та два и по месеца, али и једно обавештење. Прво је издато 24. марта, у 20 часова и 5 минута, а потом сваког наредног дана током страшних месеци те, 1999. године.

ЕВО КО ЈЕ ЖЕНА КОЈОЈ ЈЕ ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ПОСЛАЛА ПОРУКУ ПРЕД СМРТ!

„Пажња, пажња, ваздушна опасност за Београд. Београђани пођите одмах пут својих склоништа и заклона. Отворите прозоре, спустите ролетне, искључите електричну енергију, затворите плин и са собом понесите припремљене ствари. Ако сте у возилу паркирајте га са стране и пођите у најближе склониште. Ваздушна опасност за Београд, молимо да следите инструкције и упутства која ћемо давати из градског Центра за обавештавање. Готово“, допирало је уз сирене са радија Студио Б.

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ВАНЗЕМАЉСКОГ КОСТУРА: Откривено шта је било мистериозно биће!

Иако можда и не желимо да их се присетимо, ове речи су некима од нас остале заувек урезане у сећање.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) Одсекао им парче меса са леђа, испржио и дао им да поједу (18+)

Упозорење је изрицао Аврам Израел, начелник београдског Центра за обавештавање. Он је преко 140 пута упозорио Београђане да креће ваздушна опасност, али и када је готова.

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉ У СЛУЧАЈУ! Синди тврди: Мој бивши је био НАСИЛАН И ПРЕМА ДЕТЕТУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Више од 20 земаља ЕУ протерује руске дипломате?

Летње рачунање времена почиње ноћас

СРАМНА ОДЛУКА ЕХФ: Србија дисвкалификована због забране утакмице против тзв. Косова

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu