Printscreen
Спорт

(ВИДЕО) ДЕН ТАНА НАПРАВИО ХАОС У ЖИВОМ ПРОГРАМУ: Бивши председник Звезде први пут искрено о Муслину! Он је радио одлично све док му се менаџери нису умешали у посао 

Бивши фудбалски челник, фудбалер и глумац Добривоје Танасијевић, познатији као Ден Тана дао је своје мишљење о стању српког фудбала и репрезентацији Србије.

Он је у јутарњем програму телевизије Прва одгварао на разна питања везана за фудбал у Србији, како клупски тако и репрезентативни.

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КУМА ГОЦЕ ТРЖАН! Митар изрешетао Марија па пресудио себи, мештани Ђурђева кажу да се УБИЦА ГОДИНАМА БАВИО ЗЕЛЕНАШЕЊЕМ!

Занимљиво је то да је Ден Тана истакао како га често питају да да своје мишљење на различите фудбалске теме са тим да то што каже не схватају баш најозбиљније.

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ РАДНИЦА НА ЛУКСУЗНИМ ЈАХТАМА: Богаташи пошаљу жене у шопинг, па доведу проститутке, а ми за 20 минута треба све да поспремимо

– Мене стално питају за савет али они никада не послушају, шта ја кажем. Ишли смо тако у Ирску, па су ме питали шта треба да урадимо да нам све функционише као у Енглеској. Када сма им рекао одговорили су ми да у том случају нико не би одњих радио у фудбалу.

АЛЕКСАНДРИНА МАЈКА О ПОСЛЕДЊЕМ ДАНУ СА ЋЕРКОМ: Ишле смо да купимо купаћи за летовање, ЗАШТО БИ СЕ НЕКО ИСТОГ ДАНА УБИО?!

Ден Тана се дотакао и теме репрезентације где је дао своје мишљење о протеклом првенству и селектору репрезентације.

ДЕТАЉИ МИСТЕРИОЗНЕ СМРТИ: Никола је пронађен мртав на крузеру, а два дана пре тога тражио хитно боловање

– Муслин је направио страшан посао са истим играчима који су и други имали. Међутим онда су почели да му се мешају менаџери и он је отишао. Да смо отишли са њим на Мундијал, ја сам убеђен да бисмо боље прошли. Крстајићу желим све најбоље он је млад, али водити репрезентацију то је тежак посао.

(ВИДЕО) БРУКА! НОВА НЕПРАВДА ПРЕМА НОВАКУ: Ђоковић ће морати да игра чак два меча у једном дану! Да ли ће Ноле издржати?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ И ПУТИН 15. септембра у Москви око КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

Здружени удар на православље: Црногорски расколници угледају се на украјинске

МИЛОШ БИКОВИЋ: Нема дилеме Русија или Запад, зна се ко је најближи Србији!

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА! Америка нам уводи драконске мере БЕЗ ДОКАЗА И ЧИЊЕНИЦА!

Кривична пријава против митрополита Амфилохија

(ВИДЕО) ЕВО ЗАШТО СУ-35 У ВАЗДУШНОЈ БОРБИ ТАМАНИ КОНКУРЕНТЕ: Не помаже ту ни стелт, руски авион има само једну слабу тачку!

ИРАН ПОСЛАО БРУТАЛАН ОДГОВОР ТРАМПУ: Не може нам нико ништа, а Американци би требало да знају које су последице њихових потеза!

Курир

Оставите коментар