Screenshot
Политика Србија

ВЕСЕЛИН ШЉИВАНЧАНИН О ДОЖИВОТНОЈ ПРЕСУДИ КАРАЏИЋУ: Надам се да ће Радован наставити да се бори, да ће истрајати и да ће породица бити уз њега

"Међународни суд у Хагу је уместо да ради на помирењу, наставио да подржава само једну страну у БиХ", коментарише пресуду Радовану Караџићу, некадашњи хашки осуђеник Веселин Шљиванчанин.

ОГЛАСИО ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ! Ево како је Караџић прокоментарисао сурову одлуку хашких судија!

„Жао ми је херојског народа из Републике Српске, који је лоше прошао пред Међународним судом у Хагу. Прошли су лоше и лидери из Републике Српске, а слично је било и са лидерима ХВО, само је једна страна у БиХ подржана“ истиче Шљиванчанин.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ТРЕНУТАК КАДА ЈЕ ПРВОМ ПРЕДСЕДНИКУ СРПСКЕ ПРЕСУДИО ХАГ: Погледајте како је Радован Караџић реаговао на ДОЖИВОТНУ ПРЕСУДУ!

„Нисам правник ни стручњак, али верујем да су и Караџић и његова породица храбри људи. Истина овим није зачепљена, а имаће помоћ добрих људи да покажемо да тако ствари не стоје и да се не треба клањати над тешким пресудама каква је данас донета“, каже Шљиванчанин и додаје да верује да ће Караџић истрајати у борби.

НОВИ ШАМАР ПРИШТИНИ – ПОСЛЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗАВЕТНИКА И СЛОВЕНЦИ ТРАЖЕ ПОВЛАЧЕЊЕ ПРИЗНАЊА ТЗВ. КОСОВА!

Судско веће Хашког трибунала је 2007. неправноснажно осудило Шљиванчанина на пет година затвора за помагање и подржавање мучења хрватских заробљеника на фарми Овчара, 20. новембра 1991, а ослободило кривице за убиство.

СКУПИЛО СЕ ПЕТ БУДАЛА И ШТА САД МОЖЕМО! Војислав Шешељ огорчен због пресуде Радовану Караџићу!

Пошто је у истражном затвору провео преко 4 године, суд га је у децембру 2007. превремено ослободио. Одлуком Жалбеног већа Хашког трибунала казна Веселину Шљиванчанину је 5. маја 2009. повећана на 17 година.

Лазански о одлуци хашког тибунала: Ово је покушај да се цела РС прикаже као геноцидна творевина!

Трибунал у Хагу је 8. децембра 2010. донео нову пресуду којом је казна смањена на 10 година, што је био први пут да апелационо веће, после ванредног преиспитивања, поништи своју претходну правоснажну пресуду.

(ВИДЕО) НИКО ГА НИЈЕ ПРЕПОЗНАО! Мушкарац је нападнут у Хагу јер је носио српску заставу, а усред инцидента појавио се ОН! И ТО НА БИЦИКЛУ!

Шљивачанин је проглашен кривим за помагање и подржавање у мучењу тих заробљеника. Након издржане две трећине казне Хашки суд је ослободио Веселина Шљиванчанина 7. јула 2011. године

RADOVAN KARADŽIĆ OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Hag saopštio konačnu presudu, iz galerije se čuo aplauz! (VIDEO UŽIVO)

Posted by Kurir on Wednesday, 20 March 2019

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНО ОДЕЛО, ЦРВЕНА КРАВАТА И ЛЕДЕНО ЛИЦЕ: Караџић је на суђење дошао, као да је знао да ће добити доживотну…

ДОЖИВОТНА РОБИЈА ЗА РАДОВАНА КАРАЏИЋА! Жалбено изрекло најсуровију казну!

(ВИДЕО) Нападнут мушкарац са српском заставом! Још један инцидент у Хагу!

Лука Караџић: Праведна је само ослобађајућа пресуда

ТОМА ФИЛА НИЈЕ ОПТИМИСТА: Караџићу можда и ПОВЕЋАЈУ КАЗНУ!

Тереза Меј затражила одлагање „брегзита“ за 30. јун

Kuirir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat