pixabay.com
Србија Хроника

ВЕЛИКА ЈУНАКИЊА ИЗ МАЛЕ ЈЕЖЕВИЦЕ! Наташа (15) утрчала ватрени пакао и СПАСИЛА СЕСТРУ (4) СИГУРНЕ СМРТИ!

У дому једне од најсиромашнијих породица у пожешком крају у четвртак 20. септембра напрасно је избио пожар. Да Наташа Младеновић (16) није била храбра и присебна да улети у запаљену собу и из ње, кроз густ облак дима, напоље изнесе полусестру, Вељко и Нада Радовић из Мале Јежевице данас би оплакивали ћерку.

СУПРУГА УБИЦЕ ИЗ БОЛЕЧА ЗАТЕКЛА МОНСТРУОЗАН ПРИЗОР Искасапио је мајку секиром док је била у кревету, затекла сам га како мирно стоји изнад је, рекао ми је само једно!

– Наташа и Драгана (15), моје ћерке из првог брака, биле су у једној соби, а ја са четворогодишњом Бојаном, коју сам родила са Вељком, у другој соби. Пошто сам мало пре тога дошла из наднице, на тренутак сам сишла у летњу кухињу намеравајући да на брзину једем и успавам дете. Мој супруг, који је пре четири године изгубио ногу, у то време је био у надници и косио комшији ливаду – прича Нада Радовић.

ШОКАНТНИ ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ: Црни облаци над Србијом доносе олују!

У једном тренутку, каже ова жена, нешто је пукло. Излетела је напоље и чула врисак деце, а утом приметила црн дим који је избијао кроз кров и прозоре куће. Знала је да су Драгана и Наташа довољно велике да схвате опасност и побегну, али јој је кроз главу прошло да је Бојана сама у соби и да би је сестре у паници могле заборавити.

(ВИДЕО) СКАНДАЛЧИНА У ШКОЛИ! Ученица на часу веронауке ПОЧЕЛА ДА СЕ СКИДА, БЕЗОБРАЗНО ОБЛИЗУЈЕ И ПОКАЗУЈЕ ГРУДИ

У том тренутку док се спремала да крене у буктињу, њене три ћерке су изашле напоље.

– Осетиле смо мирис запаљене пластике и Драгана је изашла из собе да види шта се дешава. Повикала је да гори кућа. Дохватила је кофу, насула воду и почела да гаси пожар који је надирао. Пламен се за трен ока проширио на дневну собу, а у њој се играла Бојана. Јурнула сам унутра! Дим је био толико густ да се није видео ни прст пред оком – прича Наташа.

Храбра девојчица је дозивала своју сестру.

(ФОТО) НАТАША У ПРОГРАМУ УЖИВО ДОЧЕКАЛА БИВШЕГ МУЖА, ПА СЕ И ПОЉУБИЛИ: Знам те 12 година, дете смо правили да ме приметиш! СОЧНИ ДЕТАЉИ

– Надала сам се да ће ме њен глас навести да је пронађем. Од оне ломљаве једва сам разазнала плач и затекла је на патосу укочену од страха. Гушила се. Узела сам је у наручје и кренула напоље. Иза нас је све пуцало и рушило се. Привукла сам је најјаче што сам могла правећи од себе живи штит.

– Чула сам Драгану и мајку како дозивају споља, али нисам могла да им одговорим јер сам кашљала од дима. Напамет сам ишла кроз задимљено предсобље и успела да пронађем излаз – препричава Наташа.

НА СРПСКИМ ГРОБЉИМА ЗАВЛАДАО НОВИ ТРЕНД: Крстова све мање, али се масовно постављају ове надгробне плоче

Непознато је шта је био узрок пожара. Претпоставља се да су кућу запалиле неисправне инсталације. А кућу је Вељко, иако без ноге, успео да обнови пре неколико година.

Вељко, Нада и њене три ћерке преживљавају од једне пензије која није ни целих 12.000 динара. Нешто новца зараде од пољопривреде, нешто Вељко, упркос тешком инвалидитету, донесе из наднице. У кући им је изгорело све што су имали, сем три чаше.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОПОВИЋ: Вратићемо питање Косова у СБ УН!

НАСА ОТКРИЛА ДВЕ НОВЕ УДАЉЕНЕ ПЛАНЕТЕ: Сателит ТЕСС пронашао „супер Земљу“ и врелу Земљу“!

Руски војници поделили становницима Сирије пет тона хране

ГУБЕ ПОДРШКУ, ПА ОТИШЛИ ДА МОЛЕ! Тачи и Хардинај отпутовали у САД са НАЈСКАНДАЛОЗНИЈИМ захтевом до сада!

blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
28°
Wed