Фото: Јутјуб
Регион

ВЕДРАНА РУДАН О НАПАДУ НА СРПСКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ: Нису криви дивљаци, јер су глупи и зли, већ штакорица са Пантовчака и премијер Републике Штакорије!

Хрватска колумнисткиња Ведрана Рудан, позната по оштром перу, на њој својствен начин прокоментарисала је дивљачки напад хулигана на српске ватерполисте у Сплиту. Њену колумну преносимо у целости:

НОВИ СУКОБ НА ЛИНИЈИ НОГО-ОБРАДОВИЋ: Потврђују се писања портала Говори Србија

За мене је Сплит, откако сам први пут у њега крочила, најљепши град на свијету. Није да нисам путовала, виђела сам ја многе свјетске градове, па ипак…Нима мени Сплита до Сплита.

Камене уске уличице, мирис мора и рибе, Рива, ручак у “Хваранина”, тржница, рибарница… Град у коме су живјели Смоје, Сењановић, и мени најдражи од њих Предраг Луцић, био је и остат ће моја велика љубав.

(ФОТО) ШИПТАРИ ПОКАЗАЛИ МАПУ! Овако Тачи замишља корекцију граница – Отишао у Вашингтон, моли Американце да му дају – ПОЛА СРБИЈЕ?!

И не, ни овај најновији нападај дивљака које ја не желим звати “Сплићанима” неће у мени убити оно што осјећам према граду који волим. Па ипак, како је могуће, како је могуће да се у Сплиту који је у међувремену постао град из снова за милијуне свјетских путника догоди овакав злочин?

Неколико ђечака из Србије дошло је у мој град играти ватерполо утакмицу. Нису схватили, нитко им није објаснио, да не смију прошетати до Риве у дресу своје екипе јер би им нетко због тога могао шипком развалити главу.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ ПОНОВО ПОСТАО ТАТА: ево које је име дао сину!

Ђечацима из Србије то можемо “опростити” јер су млади, што они знају? Бих ли ја, овако стара, да ми је то нетко рекао, могла у то повјеровати?

Бих. И рекла бих тој ђеци, још у Београду, не одлазите, ако одете можете остати без главе. И да, морамо бит фер према грађанима и грађанкама Сплита. Ово се могло догодити у било којем хрватском граду. Тренутна хрватска власт нам суставно поручује, у мржњи је спас.

АНДРИЈА ДРАШКОВИЋ У ТЕШКОМ СТАЊУ Доживео инфаркт на Копаонику, хитно пребачен у болницу!

Погледајмо што се дешава у Сабору. Наш премијер припаднике једне од парламентарних странака назива “мишевима”, члан исте странке њега назива “штакором”. Премијер се на то подругљиво смијеши јер зна да му, овако бахатом, овако поквареном, овако циничном и бескрајно некомпетентном, нитко не може ништа.

Можемо ли, хоћемо ли заборавити сцену кад је наш премијер, окружен заштитарима, насрнуо на члана Сабора у намјери да га пребије?

Председник Европског парламента: Живела италијанска Далмација

Он и један од највећих хрватских криминалаца, да не прљам екран именом господина градоначелника, договорили су се. Премијер ће градоначелника разбојника чувати од затвора, “штакор” хрватско правосуђе држи у џепу свог скупог одијела, градоначелник ће му узвратити услугу крадући од странака и странчица штакорчиће који ће премијеру и његовој странци омогућити да оглодају Хрватску до кости.

Никад Хрватском није владала овако гадна екипа. Нека нас буде и страх и срам. Можда ипак, нека нас буде страх. Ми који смо потомци оних који су стољећима живјели на овим просторима не можемо учинити ништа, а већина од нас није крива ни за што.

НОВИ РАСКОЛ У ОПОЗИЦИЈИ! Оптужују једни друге за тајну сарадњу са Вучићем!

Они имају правосуђе, војску, полицију, медије. Они нам на све могуће начине продају тезу како су нам једини прави непријатељи “четници”. И онда кад “четници” имају двадесетак година, и онда кад играју ватерполо и онда кад отворена срца, заљубљени у спорт, долазе у најљепши хрватски град.

Кад се догоди трагедија, кад неки од “хулигана” попуши причу зато јер је необразован, глуп или само зао, усто сигуран да му злочин неће доћи на наплату, онда се и штакори и штакорица крену гласно згражати над почињеним злочином.

СТРАВА И УЖАС У АЛЕКСИНЦУ! МАЛОЛЕТНИ МОНСТРУМИ СЕ ИЖИВЉАВАЛИ НАД БАКОМ (87): Хтели да је кољу!

Као да су злочинци они који у рукама држе челичну шипку, а не госпођа која на Пантовчаку разгледава перику или Штакор који се ових дана упустио у рјешавање избора у Венезуели. Он и Венезуела?! Америчка, гадна, муха подрепуша нешто мисли о свјетској политици. Мисли? Чиме?

Зато, не осуђујмо дечке који су кренули побити “четнике”. Немају они ништа с тим. Слушају глас својих и наших господара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕМОЈТЕ ПОСЛЕ ДА КУКАМО НА САВ ГЛАС! Шешељ оштро против Уговора о изручењу између Србије и САД!

ВАТЕРПОЛИСТИ ЗВЕЗДЕ ОТКРИЛИ НОВЕ ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ НАПАДА СПЛИТСКИХ ХУЛИГАНА: Имали су ШИПКЕ НА ИЗВЛАЧЕЊЕ, један је имао нож, ИСЕКАО МЕ ЈЕ ПО НОЗИ!

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ ДИГЛИ У ВАЗДУХ СВОЈЕ СКЛАДИШТЕ ОРУЖЈА: Званично су били пијани, или можда неће У РАТ ПРОТИВ РУСА!

(ФОТО) УСТАШКИ СИМБОЛИ, КУКАСТИ КРСТ И ПОРУКА – МРЗИ СРБЕ! Ужас! Само два дана након језивог напада на српске спортисте у Сплиту освануле ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПОРУКЕ!

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ ПРВИ ПУТ О НЕСРЕЋИ СВОЈЕ ДЕВОЈКЕ: Поносан сам на моју Деу! Није пустила ни сузу, а око ње су сви плакали!

rudan.info

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat