Služba za zaštitu i spasavanje
Регион

Ватрогасцима украли црева док су гасили пожар

Пословни објекат популарно назван „Сарајка“ претрпио је значајну материјалну штету сат времена иза поноћи између недеље и понедељка, али то није омело лопове да искористе прилику.

(ВИДЕО) ПУТИН ПРИМЕТИО ДА ГА НЕКО ПРАТИ: Док је напуштао Сирију кроз прозор авиона је видео нешто на небу!

ПЉЕВЉА – Док су гасили пословни објекат „Сарајку“ пљеваљским ватрогасцима неко је током акције украо два ватрогасна црева, казао је Горан Чавић, командир пљеваљске Службе заштите и спашавања.

– Није ми јасно како и зашто, ал’ овом приликом желим да му се захвалим на томе. И да их искористи најбоље што може – казао је Горан Чавић, командир Службе заштите и спасавања.

Пословни објекат популарно назван „Сарајка“ претрпио је значајну материјалну штету у пожару који је избио сат времена иза поноћи између недеље и понедељка у ул. Ковачкој у пљеваском насељу „Ц“, о чему су „Новости“ писале предходни дан.

ОПСАДНО СТАЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Све је почело када је певачица рањена у главу! У масовној тучи повређени ЗАТВОРСКИ ЧУВАР И ПОЛИЦАЈАЦ

Акција гашења пожара је трајала од 1 сат и 8 минута до понедељка у 11 сати и 40 минута. Учествовало је укупно 6 ватрогасних камиона и 14 ватрогасаца. Ватрогасци су успели да спасу дио објекта.

У једном делу објекта су се налазиле плинске боце, тако да су ватроасци били принуђени да их износе усред пожара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

ВУЧИЋ О КРИТИКАМА ИЗ ЕУ: Кад бисмо увели санкције Русији и признали Косово, одмах би нас прогласили за шампионе!

Вулин: Заев није одржао реч

Извор: Новости

Оставите коментар