Трамп (Фото: Јутјуб)
Свет

ВАШИНГТОН СПРЕМА ПАКАО СРБИЈИ И БАЛКАНУ: Русија, Турска, Кина, па чак и ЕУ, НЕ СМЕЈУ СЕ НИ ЗА ШТА ПИТАТИ!

Сједињене Америчке Државе проширују своје присуство на Балкану и формирају својеврсни југоисточни бастион, наредних година они ће настојати да се ослободе 'погубног утицаја' Русије, Турске и Кине и потисну Европску унију", изјавио је виши научни сарадник Института за славистику Руске академије наука Александар Пивоваренко.

ЂУРЂЕВИЋ: Зашто је ,,Балканска међа“ трн у оку Британцима?!

– Присуство Сједињених Америчких Држава у Југоисточној Европи своди се на две компоненте: политичко и војно присуство. Што се тиче економског, оно није толико важно, али ће се вероватно повећати наредних година. Што се тиче војног и са њим повезаног политичког, то је константна ствар, очигледно, самодовољна од средине 90-их, када су Сједињене Америчке Државе преузеле на себе специјалну улогу у сукобу у Босни и Херцеговини од активног миротворства 93-94-те године ка отворено војном интервенционизму и уништавању војног потенцијала босанских Срба у августу-септембру 1995. године. Агресија из 1999. године може се тумачити као наставак уништавања српског војног потенцијала – објаснио је Пивоваренко на округлом столу на тему „Сједињене Америчке Државе на Балкану 20 година након бомбардовања“.

ПРОГОВОРИО ПЕДОФИЛ КОЈИ ЈЕ СИЛОВАО ДЕЧАКЕ У БУНКЕРУ НА ДУНАВУ! Судије су биле шокиране ЊЕГОВОМ ПОРУКОМ ЖРТВАМА!

Како је напоменуо експерт, америчко присуство на Балкану 2000-тих мало се смањило, али су у последњих пет година Сједињене Америчке Државе повећале своје присуство у региону. Тако се, осим Србије и Црне Горе, амерички утицај проширио и на Албанију и Македонију.

ВОЈНИ ВРХ СРБИЈЕ ХИТНО ЗАСЕДА НА БАЊИЦИ! Сви генерали су на састанку! РАЗМАТРАЈУ БЕЗБЕДНОСТ ЗЕМЉЕ И ОКРУЖЕЊА

– Сада Сједињене Америчке Државе повећавају своје присуство и формирају својеврсни Југоисточни бастиона, где ће, користећи се слабошћу Европске уније, настојати да играју водећу улогу, покушавајући да спасу овај регион од онога што се назива погубним спољним утицајем. У хуманитарном плану у овај утицај може се сврстати тероризам и проблеми избеглица, а у политичком – утицај спољних сила, као што су Турска, Кина и Русија. Сједињене Америчке Државе, такође, покушавају да мобилишу савезнике у Средњој Европи, а посебно у Пољској – истакао је Пивоваренко.

Животна одлука: Деа Ђурђевић се након несреће одлучила на чин вредан дивљења!

Према мишљењу експерта, сада главни противник Сједињених Америчких Држава на Балкану није Русија, већ Турска и Кина, а осим тога, Сједињене Америчке Државе се опиру Европској унији.

(ВИДЕО) САМОУБИЛАЧКА МИСИЈА ЛУДОГ ХУЛИГАНА: Улетео сам међу противничке навијаче и почео да их бије! Ево како се туча завршила

– Наредне две године биће време потраге и формирања тактичких савеза. Стабилност у региону зависиће од тога каква ће бити конфигурација односа између великих играча – закључио је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОН ЈЕ ПРЕЖИВЕО МАСАКР У ВЕЛИКОЈ ИВАНЧИ, А САД ЖИВИ САМ! Мајку и жену ми је убио у постељи, људи су крвави пузали! ДАЛИ СУ МИ ИЊЕКЦИЈУ па водили на попис лешева

ХАОС НА ПИНКУ! СВЕ ЈЕ ПЉУШТАЛО ОД УВРЕДА! Сексолог Јован Марић и Тијана Ајфон закачили се испред студија па наставили и пред КАМЕРАМА УЖИВО! Почели су од елитне проституције а завршили на педофилији

НАЈТРАЖЕНИЈИ ХРВАТСКИ БЕГУНАЦ ПАО У СРБИЈИ! Годинама се успешно скривао, А САДА ЈЕ „КРАЉ КОКАИНА“ КОНАЧНО ДОЛИЈАО!

ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ, СРПСКИ ВОЈНИЦИ КРВЉУ СУ ЦРТАЛИ МАПЕ: Данас је годишњица почетка крвавог боја на караули Кошаре! Напали су на Велики петак, у глуво доба ноћи…

Спутњик

Оставите коментар