Public
Америка Свет

ВАШИНГТОН: Немамо у плану обучавање специјалне полиције РС с новим пушкама!

САД немају у плану обуку која би укључивала ватрено оружје које ће Република Српска набавити од Србије, саопштила амбасада те земље у Сарајеву .

(ВИДЕО) СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА ИЛУМИНАТА НИЧЕ У ЕВРОПИ: Гради се ужурбано, нови симболи тајног друштва свакодневно се појављују

Из амбасаде су новинску агенцију Патрија навели да су Сједињене Америчке Државе опредељене да помогну у обезбеђивању стабилности и сигурности БиХ.

– То дугогодишње партнерство укључује обуке за јединице специјалне полиције на државном нивоу, у Републици Српској, Федерацији БиХ и Дистрикту Брчко. Сви програми Амбасаде усмерени су на јачање способности полицијских снага да испуњавају своју дужност и штите све грађане Босне и Херцеговине – наглашено је у саопштењу.

 Од наредне школске године заједничко градиво за основце Српске и Србије

Медији су раније објавили да МУП Републике Српске набавља 2.500 пушака из крагујевачке „Заставе“, као и да су МУП РС-а и представници Русије потписали раније Меморандум о сарадњи.

Министар унутрашњих послова РС Драган Лукач изјавио је новинарима да „није истина да ће неко од руских специјалаца, оперативаца или било ко из те земље учествовати у обуци Специјалне јединице полиције РС или неких других припадника МУП-а РС“.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) АУСТРИЈСКИ СНОУБОРДЕР ПОЛОМИО КИЧМУ! Само чудо га је спасло сигурне смрти!

– Нема било каквих Руса у Залужанима, нити ће их бити, нити постоје намере да они раде обуку са специјалним јединицама МУП-а РС или полицијом РС – рекао је Лукач пре два дана.

Додао је да ће, као и ранијих година, обуке са „специјалцима РС“ радити њихове колеге из Америке, као и европских полиција.

Инцидент у центру за азиланте, користило се и хладно оружје


Реклама

Заветници: Дунав и Сава велика развојна шанса Београда

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕУСПЕШАН САСТАНАК ОПОЗИЦИЈЕ: Без председничког кандидата

НЕСВАКИДАШЊИ КРИМИНАЛ Бојан се представљао као полицајац и отимао грађанима дрогу

Месец дана од убиства Оливера Ивановића, истрага без конкретних резултата

ШЕШЕЉ: Подршка „Београду на води“

Извор: Информер

Оставите коментар