pixabay.com
Србија Хроника

ВАПАЈ СРПСКЕ МАЈКЕ КИДА ДУШУ: Марија је била у 7 месецу, муж јој је умро на рукама, почела је да вришти, а онда су јој рекли да је и беба од 11 месеци мртва

Стравична исповест.

Време пролази а рана на срцу не зацељује. Овако је 2015. године започела причу Марија Тошовић (40) из Мердара код Куршумлије, којој је у ноћи између 10. и 11. априла 1999. НАТО убио једанаестомесечну ћерку Бојану и мужа Божину (29).

СРПСКИ НАРОДЕ И ПРЕДСЕДНИЧЕ ВУЧИЋУ, ИЗВИНИТЕ! Амбасадор Француске шокиран звог скандала на прослави у Паризу!

Марија је тада била у седмом месецу трудноће и иако је била тешко повређена успела је да одржи трудноћу и 17. јуна роди ћерку Анђелку.

Зашто је мало село Мердаре уочи Васкрса 1999. године засуто контејнерима касетних бомби? Зашто су томахавцима гађане куће, кад у овом крају не постоји ни један војни објекат? На ова питања Марија никада неће добити одговор а само сећање на тај дан за њу представља право мучење.

Смедеревац дрогирао и силовао девојчицу (15) месецима, намамио је на превару, ово може да се деси и вашем детету!

Posted by Evropa.rs on Tuesday, 11 April 2017

– Наша кућа се налазила на самој, како се сада каже, административној линији. Те вечери смо легли раније како би сутрадан поранили да дочекамо Васкрс. Мало пре поноћи зачули смо неку тутњаву и схватили да је у близини пала бомба. Скочили смо из кревета и сишли у подрум. Седели смо у тишини са зебњом, док је око нас све тутњало од, како сам касније сазнала, касетних бомби. Тада је грунуло. Кад сам се освестила схватила сам да је бомба (томахавк) директно погодила нашу кућу и да смо затрпани. Као у сну чула сам мужа како ме дозива. Видела сам га затрпаног подрумским камењен и гредама. Поред њега лежала је Бојана- присећа се страшног догађаја Марија.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ: МАНЕКЕНКА СЕ ОБЕСИЛА КАИШЕМ О ГЕЛЕНДЕР НА ГАЛЕРИЈИ У ИЗНАЈМЉЕНОМ СТАНУ! Мајка и отац су морали да обију браву, а онда су затекли СТРАВИЧАН ПРИЗОР!

Страшну експлозију чули су Маријини родитељи и брат, чија је кућа у близини. Дотрчали су и из потпуно срушене куће прво извукли Бојану, која је већ била мртва, и дали је Маријиној мајци. Отац Саво и брат Мирко су голим рукама откопали Марију и Божину. Под кишом касетних бомби однели су их на пут испод надвожњака, како би колико-толико био заштићени од бомби.

ИНЦИДЕНТ НА СВАДБИ КОД АРАНЂЕЛОВЦА: Гађао јабуку, а погодио троје, међу којима и дете!

Posted by Evropa.rs on Tuesday, 11 April 2017

-Питала сам где је Бојана а они су ми рекли да су је однели код моје мајке. Божин је био непокретан али још жив. Целу ноћ смо провели испод надвожњака, док није свануло и престало бомбардовање. Тада сам приметила да мој муж више не дише. “Умро је”, завапила сам а моји су ми тада рекли да ми је и ћерка мртва – присећа се Марија и додаје да се после тога мало чега сећа.

(ВИДЕО) ХОРОР ПЉАЧКА УСРЕД БЕЛА ДАНА! УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕВИМА, ОЈАДИО ТРГОВЦА У НОВОМ ПАЗАРУ!

Тешку повређену Марију пребацили у Куршумлију, па у болницу у Прокупљу. Дуго се лечила, остали су бројни ожиљци по целом телу али, како каже, највећи и најтежи на души.

Десет година није отишла на место трагедије

МОЈ СИН ЈЕ ОТИШАО НА РОЂЕНДАН, ДОШАО КУЋИ И ЗАСПАО! ВИШЕ СЕ НИЈЕ ПРОБУДИО! Неутешни отац Стефана (17) из Неготина открива шта се дешавало кобне ноћи

Марија данас живи у новој кући у Мердару коју јој је изградила држава одмах после бомбардовања. Добила је и посао у месној канцеларији.

-Кућа у којој смо живели више не постоји. Пуних десет година нисам могла да одем да запалим свећу. Нисам имала снаге. Сада идем редовно сваког Ускрса. Запалим свећу и исплачем се. Године су прошле али бол није, и неће никад – прича Марија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стравично откриће у војном кампу у Украјини: Кијев учи децу како да убијају Русе

У Приштини представљен предлог платформе за дијалог Београда и Приштине

ИЗ ШОК-СОБЕ У ПРАВИ ЛУКСУЗ: Нећете веровати где Дарко Лазић наставља опоравак

(ФОТО) ПОСЛЕДЊА ФОТКА ЛЕПЕ МАРИЈЕ КОЈА СЕ ДАНАС УБИЛА! Смеје се и грли РОНАЛДИЊА!

ЛАЗИЋ ПРОДАЈЕ ДУПЛЕКС У ФИЛМСКОМ ГРАДУ: Дарко тражи пола стана од Ане, то је једини услов за развод!

КО ЈЕ СРПСКА МАНЕКЕНКА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА У СТАНУ? Откривамо шта се дешавало неколико дана пре него што је извршила САМОУБИСТВО

Alo/Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто