Printscreen
Друштво Србија

ВАПАЈ ИЗ СЕЛА ВРБНИЦА НА КРАЈУ ПЕШТЕРА: Недељама смо завејани, откако је пао први снег! Не можемо никуд из села, само наше није очишћено

Завејани смо од како је пао први снег! Горе од овог не може бити. Сва села око нас су очишћена, ми не можемо никуд од снега и сметова.

ОТКРИВЕНО: ЕВО КОЈЕ УГОВОРЕ ДОНОСИ ПУТИН

Ово су укратко, речи Станоја Шебека из села Врбница које се налази на самом крају Пештерске висоравни, на око 40 километара од Сјенице.

ТРАСА КРЕТАЊА ПУТИНА У БЕОГРАДУ ЈЕ СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, АЛИ ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО: Ови делови града биће потпуно блокирани, ево и када!

Како Шебек објашњава, село Врбница налази се на регионалном путу Сјеница – Баре – Куманица – Бијело Поље, али машине које чисте овај пут долазе на око километар од села, односно на око 4,5 километара до Куманице а онда се враћају ка Сјеници, а пут кроз село остаје неочишћен.

ЕВО ЗАШТО ПУТИН НЕ КОРИСТИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН! Први човек руског председника открио добро чувану тајну!

– На путу су сметови, снег, у селу има старих, изнемоглих, има трудница, неочишћени су и путеви у самом селу, овде је ситуација јако тешка. Има и људи који раде у Куманици на Железници, и који јако тешко стижу до посла – каже Шебек.

ЗБОГОМ, ШИЦЕРУ: Преминуо легендарни глумац Миодраг Радовановић Мргуд!

Он додаје да су мештани у двадесетак кућа колико их је у селу и родбински и послом везани за Пријепоље, Бијело Поље али да до тих градова не могу већ недељама.

ОД ЖРТВЕ НАПРАВИО ГУЛАШ, АЛИ ЈЕ ПРВО ПОЈЕО ПОЛНИ ОРГАН: Језиви детаљи злочина који је починио „земунац“ од кога и сад стрепе!

-Штета што не можете да дођете до села, да видите како се живи у 21. веку. Лопатама сами чистимо путеве, ствари вучемо на најлонима, не знамо зашто нас заобилазе машине које чисте снег, разне ту изговоре чујемо, а нама је јако тешко, и апелујемо, молимо за помоћ да нас неко одблокира – каже Шебек.

ХОРОР У ЖЕЛЕЗНИКУ! Мртву мајку ДВЕ ГОДИНЕ ЧУВАО У ШУПИ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КИНЕСКИ ВОЈНИ СТРАТЕГ: Сломићемо Америку, а да не испалимо ни метак

ОГЊЕН ВРАЊЕШ У ЖИВОТНОМ РАСТРОЈСТВУ! После скандала са Јеленом Карлеушом огласио се ФК Андерлехт: Он је заиста веома БОЛЕСТАН (ФОТО 18+)

Нетанијаху Ирану: Одмах излазите из Сирије, нећемо престати да нападамо

Дачић: Јасна порука да америчка подршка Приштини није безусловна

ОПСАДНО СТАЊЕ У БЕОГРАДУ: Путина чува 7.000 српских специјалаца, мигови и снајперисти на крововима! ШАХТОВИ ЋЕ БИТИ ЗАВАРИВАНИ

(ВИДЕО) Може ли Србија са Русијом као Израел са Америком

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat