Printscreen
Политика Србија

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

У Београду је одржана седница Бироа за координацију служби безбедности, у чијем је фокусу било Косово и Метохија, а министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, који је председавао седницом, каже да су све службе безбедности — војска и полиција — добиле конкретне задатке шта треба да предузму у наредном периоду.

„Из разумљивих разлога не могу да вам кажем шта је то, али се свакако предузима све што је у нашој могућности да спречимо неки нови егзодус нашег народа“, рекао је Стефановић за телевизију „Прва“.

Ово је прецизан датум посете руског председника: Ево када Путин долази у Србију!

На седници се разговарало о најављеном формирању тзв. војске Косова, али и седници Интерпола на којој би требало да се одлучује о пријему самопроглашеног Косова у ту међународну организацију.

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

Стефановић каже да је на седници сагледана целокупна безбедносна ситуација у Србији, са посебним освртом на дешавања у јужној покрајини.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

„Највише забрињава најава формирања такозване војске Косова, што је у супротности са свим међународним правним документима, Резолуцијом 1244, али и гаранцијама које смо добијали да без Срба таква одлука неће моћи да буде донета, а гласова Срба за то нема“, истакао је он.

Додаје да је задатак Србије да на озбиљан начин одговори на све изазове и да спречи нестабилност и нешто што би могло да угрози безбедност не само Срба на КиМ, већ и шире од тога.

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

Упитан шта Србија још може да уради пре него што се, за свега неколико дана, у Интерполу постави питање чланства тзв. Косова у тој међународној организацији, Стефановић каже да се анализирају све државе које ће доћи на гласање.

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА СМРЗАВАЊЕ Стиже велико захлађење! У овим градовима ће пасти СНЕГ!

„Ту сада постоји једна доза неизвесности, јер не можете знати како је ко гласао, пошто је гласање тајно. Тражимо и коруптивне активности, да ли неко с Косова поклонима или новцем покушава да купи те гласове“, казао је министар и додао да ће ти докази, уколико буду прикупљени, бити предочени Интерполу.

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

„Указаћемо и на то зашто Косово не би требало да буде члан Интерпола, почевши од питања цурења података о терористима, до организованог криминала, који на Косову цвета. Дакле, имамо добре правне и политичке аргументе, с тим да је питање ко је и колико спреман да их прихвати“, закључио је Стефановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА! Нестао син Дуде Ивковића, потрага ТРАЈАЛА ДВА ДАНА, а завршила се шокантном истином!

ПОРОДИЦА У ШОКУ! Угледни бизнисмен за једну ноћ изгубио ТРИ МИЛИОНА динара, па отишао кући и обесио се!

СИН НАШАО МРТВЕ РОДИТЕЉЕ У ДВОРИШТУ Никола је после свађе убио супругу Даринку, а онда је пуцао себи у главу!

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu