pixabay.com
Друштво Србија

ВАНРЕДНЕ КОНТРОЛЕ НА СРПСКИМ ГРАНИЦАМА, СВЕ СЕ ПРОВЕРАВА ЗБОГ МАЈМУНСКИХ БОГИЊА: Ако долазите из ове земље у Србију, одмах вас шаљу на преглед!

БЕОГРАД - Министарство здравља наложило је мере појачаног наџора на граничним прелазима због појаве "мајмунских богиња" у земљама западне Европе, а Зоран Панајотовић из сектора за инспекцијске послове Министарства здравља, каже да су контроле граничних прелаза интензивиране, односно, да су уведене двадесетчетворочасовне контроле санитарних инспектора.

ВОЂА ШКАЉАРАЦА НАРУЧИО УБИСТВО САЛЕТА МУТАВОГ ЗА 300.000 ЕВРА? Сведок сарадник оптужује Вукотића за 3 ЛИКВИДАЦИЈЕ У БЕОГРАДУ!

Панајотовић објашњава да су појачане контроле уведене као мера предострожности због појаве првих случајева „мајмунских богиња“ у западној Европи.

Потресне речи несрећног оца девојчице коју је убио комби у Нишу: Где год погледам, видим Исидору, отишла је срећна у школу у новим патикицама и није се вратила

“Конкретно то значи да је уведена контрола ваздухоплова из угрожених подручја. За сада ради се о путницима из Нигерије, а ако буде било потребе и из суседних земаља“, рекао је Панајотовић.

КОНАЧНО СЕ ЧУЛА И ЊЕГОВА РЕЧ – Стојковић упутио извињење целој Србији: Порука није била политичка, испао сам СМЕШАН

Он је појаснио да се путници одмах шаљу Институту за јавно здравље где им се узимају анамнестички подаци – колико су били у Нигерији, где су тачно били, да ли су имали контакте са оболелима.

ЗАПАД СЕ МЕША У ИЗБОРЕ У РС: За рушење Додика 32 милиона долара

За сада, како каже, нема опасности да се мале богиње прошире у Србији, а мере које се предузимају чине се из предострожности.

,,ГЛАС ЗА ДОДИКА ЈЕ ГЛАС ЗА ОПСТАНАК СРПСКЕ“ – Стаменковски позвао грађане РС да гласају за Додика

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Ускоро ће само Приштина и Тирана признавати Косово

НА СНАЗИ ЈЕ ЖУТИ МЕТЕОАЛАРМ: Ведро, али хладно, МРАЗ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ ЗЕМЉУ!

Титови дугови Србима још увек стоје над главом: Дуг државе је 1978. био скроман, А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ДА РАСТЕ

Kurir.rs/Beta

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun