Србија Хроника

Овако је убијао „земунски клан“: Полицијски извештаји који откривају СВЕ што се до сад није знало

Ко је издавао наређења, а ко пуцао. Како су изгледале логистичке припреме, праћење жртве, тајна телефонска комуникација чланова клана.

ВРАЋАЈУ СРБЕ И СКИДАЈУ ИМ ТАБЛИЦЕ: Ако сте кренули на пут и имате овај папир, ЧЕКА ВАС НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ГРАНИЦИ!

Крајем деведесетих и почетком двехиљадитих Београдом су лили потоци крви, а за већину криминалних група ликвидација одговорна је била група коју су предводили Душан Спасојевић Шиптар и Миле Луковић Кум.

(ВИДЕО) КОШТУНИЦА СЕ ОЖЕНИО У СТРОГОЈ ТАЈНОСТИ: Ово је друга жена бившег председника!

Полиција је све те злочине заводила и до детаља описала како су “земунци“ убијали. Истрага је утврдила ко је издавао наређења, а ко пуцао, како су изгледале логистичке припреме, праћење жртве, телефонска комуникација… Из тих докумената, види се да они који би се нашли на мети Спасојевића и његових пуцача нису имали ни промил шансе да преживе. Све то, иако се радило о виђенијим именима српског поџемља, људима који су и сами на души имали ко зна колико туђих живота.

РАСВЕТЉЕНА МИСТЕРИЈА: Ево чији је ДНК нађен на гаћицама Јелене Марјановић

Како је смакнут Дуги: Осморица га пратила, Милош Симовић пуцао с леђа
Полиција је због убиства познатог новосадског жестоког момка Бранислава Лаиновића Дугог, који је ликвидиран 20. марта 2000. године у Устаничкој улици у Београду, поднела кривичну пријаву против девет припадника земунског клана.

Биљана је на трафици оставила пасош, сат и златно прстење. Изговорила је 5 речи и нестала. Од тада је прошло 902 дана, а њен случај није једини

Како се наводи у пријави, убиство се догодило око 16.15 испред киоска броја 127. Током преподнева Милош Симовић је био у друштву са Душаном Спасојевићем, Милетом Луковићем и још осморицом земунаца који су обухваћени кривичном пријавом. Том приликом, Спасојевић и Луковић издају наређење да Лаиновић буде ликвидиран. Лаиновића пресрећу на семафору испоред хотела Србија. Када је изашао из кола и отишао до трафике, Симовић му прилази са леђа и из револвера Н.Н. марке, калибра 38 специјал, испаљује дугом два метка у главу.

(ВИДЕО) 12 година обмане и лажи: ОВАКО СЕ КУПОВАЛА НЕЗАВИСНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ !!

Сколетова ликвидација: Филмска јурњава и рафали на Видиковцу
Зоран Ускоковић Сколе смакнут је 27. априла 2000. Ова ликвидација по многоме превазилази све до тада виђене јер јој је претходила филмска јурњава колима по београдском насељу Видиковац, уз рафале из аутоматског оружја. Кривичне пријаве за овај злочин полиција је поднела против седморице “земунаца“.

ЖУТИ МЕТЕОАЛАРМ У ЦЕЛОЈ СРБИЈИ ДО ЧЕТВРТКА: Упозорење на пљускове, грмљавину, негде град!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Црна Гора није српска, већ провинција НАТО и Велике Албаније!

ДОДИК: Јасеновац се мора окарактерисати КАО ГЕНОЦИД НА МЕЂУНАРОДНОМ НИВОУ

(ВИДЕО) РАДНИЦИ ЕПС УЗЕЛИ МИТО У КАФАНИ! Погледајте како броји паре за столом! ДОШЛИ ДА ОЧИТАЈУ БРОЈИЛО, ПА ОД ВЛАСНИКА УЗЕЛИ 420 ЕВРА

(ВИДЕО) А СВИ СУ МУ СЕ ТАДА СМЕЈАЛИ: Како је легендарни Чкаља давне 1971. године предвидео пропаст српског фудбала

ВУЧИЋ: Србија неће мењати спољну политику – АКО ХОЋЕ ДРУГАЧИЈЕ МОРАЋЕ ДА МЕ СКЛОНЕ!

ОВО ЈЕ ШОКИРАЛО И НОВОСАДСКЕ САОБРАЋАЈ

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРА СНИМИЛА ЈЕЗИВУ НЕСРЕЋУ: Падобранци се сударили у ваздуху, није им било спаса

Извор: srbijadanas.com

Оставите коментар