Printscreen
ВИДЕО Друштво Србија

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Клинци од 12 година из Србије БАЦИЛИ МАЧЕ КЕРОВИМА, па се смејали и снимали како животиња умире

Велику прашину на друштвеним мрежама подигао је још један снимак насиља, а посебно је запањујуће то што су главни актери малолетници. На узнемирујућем снимку види се како се неколико дечака од око 12 година, наводи се у опису снимка, забављају бацајући маче агресивним псима и све то снимају.

(ВИДЕО) УРНЕБЕСНО – ПАЦОЛИ САЛЕТАО И ДОЗИВАО ТРАМПА, ПА ЛАГАО ДА СУ СЕ СУСРЕЛИ!

Нарочито је забрињавајуће то што ученицима основне школе малтретирање немоћне животиње представља забаву, па се нису тргли ни касније, када су наставили да снимају беспомоћно и повређено маче које лежи у крви.

(ВИДЕО) УКРАО ПОЛИЦИЈСКИ АУТО, ПА ДИВЉАО ПО БОРЧИ! СВЕ ПРЕНОСИО УЖИВО НА ФЕЈСУ! Бахата вожња шокирала мештане! Поручио: ДОСТА СТЕ ВИ МЕНЕ ХАПСИЛИ!

Бројни корисници друштвених мрежа осудили су овакав чин и поставили питања шта раде родитељи који не васпитавају адекватно своју децу, али и држава која не санкционише овакве поступке.

(ФОТО) НАЈМОРБИДНИЈА КЛЕТВА НА НИШКОМ ГРОБЉУ УТЕРУЈЕ СТРАХ У КОСТИ! Ко прође овуда, застане да прочита натпис на гробу и СКАМЕНИ СЕ! На овом месту виђају само једну баку…

View this post on Instagram

!!!!UPOZORENJE!!!! JEZIV SNIMAK!!!! Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Kažu da Bog voli više jednog pokajnika nego 99 pravednika. Mi se bojimo da pored ovakvog sistema i ovakvih roditelja nema ni pokajnika a još manje pravednika. Vaspitavajte svoju decu jer ovo su sve male Steve P. u povoju. Ako već ne brinite o životinjama što vam deca ubijaju brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima !!! #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

САЧЕКУША У ЖЕЛЕЗНИКУ: Тело познатог криминалца пронађено у локви крви

ЗОРАН ЈЕ ВИДЕО ЈЕЛЕНИНО УБИСТВО И СЛУШАО ЊЕНЕ ВРИСКЕ: Најновији форензички докази открили шокантне чињенице!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САД: Асад није победио, Русија га џабе штити

ПРЕМИНУО ТИНЕЈЏЕР КОЈИ СЕ СЛУЧАЈНО УПУЦАО: Огњен подлегао повредама после 7 дана борбе

(ФОТО) ЗАХАРОВА ОБЈАВИЛА СЛИКУ СА ДАЧИЋЕМ, па написала поруку која вас неће оставити РАВНОДУШНИМ!

Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun